Vánoční koupelová mini sada Hadek

175,00 Kč
.

Uklidňující vánoční aroma pro koupel i sprchování

Počet
Vyprodáno

S  koupelovým olejem JEŽÍŠEK a sprchovacím olejem HVĚZDA se doslova ponoříte do vánoční atmosféry a užijete si relaxační sprchu nebo koupel. 
Koupelový olej vás zklidní díky kompozici éterických olejů z kadidlovníku, cedru, vanilky, skořicové kůry, včelího vosku, badyánu, pomeranče, bazalky, hřebíčku a Litsey cubeby.  
Lehce prokrvující, prohřívající sprchovací olej s magickou vůní připomínající vánoční čas vás potěší díky teplé vůni pomeranče a koření doplněné borovicovým jehličím. Je vhodným pomocníkem nejen při únavě během vánočního období a zimních měsíců. Oceníte jej při pocitu vnitřního chladu, studených rukou a nohou. Díky obsahu borovicového a skořicového oleje je vhodný k použití při celulitidě, lymfatických potížích, otocích a sedavém zaměstnání.

Mini sada v organzovém sáčku obsahuje: 
20 ml Koupelový olej JEŽÍŠEK
20 ml Sprchovací olej HVĚZDA 

Použití

Koupelový olej JEŽÍŠEK: 10–20 ml (1–2 polévkové lžíce) koupelového oleje vlijeme do proudu napouštěné vody (takto se voda nejlépe promísí s koupelovým olejem) o teplotě nad 32 °C. Je důležité akceptovat skutečnost, že každý člověk snáší různé teploty vody jinak. Přistupujeme proto ke stanovení teploty koupelové lázně podle individuálních potřeb, zkušeností a aktuálního zdravotního stavu.
Sprchovací olej HVĚZDA: Na navlhčenou pokožku naneste 20-30 kapek sprchového oleje a lehce vtírejte. Vzniklou emulzi nechte chvíli působit a následně opláchněte.

Skladování

Uvedená trvanlivost přípravku se uchováváním v temném a chladném prostředí podstatně prodlužuje (nejlépe v chladničce při teplotě 6–10 °C).
Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu.
Číslo šarže a objem vyznačen na obalu.

Varování

Tento produkt není určený na léčbu jakékoliv nemoci. Je nám líto, že nemůžeme poskytovat bližší informace o použití tohoto produktu. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 ze dne 20. prosince 2006 nám zakazuje sdělovat neschválené zdravotní tvrzení. Informace můžete najít ve veřejně dostupných zdrojích jako jsou encyklopedie bylin, herbáře.
KH-h6653