Lympha pack W/O zábal na nohy 50 ml

345,00 Kč
.

Zábal na unavené a oteklé nohy.

Počet
Vyprodáno

Jemný bylinný balzám jalovcové vůně určený pro oteklé a unavené nohy vlivem nadměrného fyzického výkonu nebo dlouhodobého nedostatečného odtoku lymfatických tekutin.
Specifická kombinace včelího vosku, glycerinu, lanolínu a rostlinných olejů přispívá k celkové regeneraci pokožky i hlouběji uložených tkání.
Éterické oleje z jalovcecedru a vavřínu intenzivně podporují tok lymfatické tekutiny a krve.
Balzám podporuje prokrvení dolních končetin a díky tomu pomáhá ulevit při bolestech spojených s revmatismen, artrózou, dnou a vznikem kuperózy - popraskaných žilek, žilních pavoučků.

Použití

Přípravek naneste v tenké vrstvě na celé nohy od chodidel přes nárty, lýtka po kolena, v případě potřeby až k tříslům. Provedte 60 minutový zábal za pomoci fólie. Po tuto dobu relaxujte s nohama ve vodorovné nebo vyvýšené poloze. Směr pohybů masáže je vždy zdola nahoru!

Skladování

Uvedená trvanli­vost přípravku se uchováváním v temném a chladném prostředí podstatně prodlužuje (nejlépe v chladničce při teplotě 6–10° C). Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu. Číslo šarže a objem vyznačen na obalu.

Varování

Tento produkt není určený na léčbu jakékoliv nemoci. Je nám líto, že nemůžeme poskytovat bližší informace o použití tohoto produktu. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 ze dne 20. prosince 2006 nám zakazuje sdělovat neschválené zdravotní tvrzení. Informace můžete najít ve veřejně dostupných zdrojích jako jsou encyklopedie bylin, herbáře, ...
KH-h1808d