Paletka na obočí a na oči The ONE Oriflame

219,00 Kč
. Expedujeme ihned

Víceúčelová kvalitní sada na úpravu očí a obočí. Vyplňte a ohraničte obočí, použijte nasucho jako jemné pudrové oční stíny, nebo namokro jako krémově hebké, lichotivé oční linky. Receptura, která se ze stlačeného pudru dokáže přeměnit na krémovou konzistenci, dlouho vydrží, je voděodolná a nedělá šmouhy. Tři hnědé odstíny se hodí k většině tónů pleti a barvám vlasů. S precizním štětečkem, který umožňuje širokou škálu použití.

Receptura obsahuje komplex Triple Powder, který zajišťuje tu nejhebčí, nejjemnější pudrovou konzistenci, a také složku, která vytváří ochranný film a směs vosků, které jí propůjčují trvanlivost.

Počet
Skladem

Použití:

 OBOČÍ:

Namočte štěteček, zakroužením naberte barvu a zkosenou hranou nanášejte krátkými tahy. Chcete-li jemnější, přirozenější vzhled, použijte suchý štěteček. Zvolte si odstín, který se blíží vaší barvě vlasů, dotvořte dalšími odstíny. Naneste přímo na obočí precizním zkoseným štětečkem, sledujte přirozené zakřivení obočí a dodejte mu kontury. Receptura, která mění konzistenci z pudrové na krémovou poskytuje dokonalou texturu na tvarování, rámování a vyplnění řidších oblastí obočí.

OČNÍ STÍNY:

Na celé víčko naneste plochou stranou precizního zkoseného štětečku světlejší odstín suchého pudru. Do záhybu víčka pro lepší hloubku a kontury aplikujte tmavší odstín.

OČNÍ LINKY:

Naneste mokrým štětečkem, veďte linku hranou a špičkou precizního zkoseného štětce. Mokrý pudr se při vysychání mění v hebčí krém a dodává očím hloubku a kontury. Sledujte přirozený tvar oka od vnitřního k vnějšímu koutku, pokud chcete, můžete u vnějšího koutku zakončit kočičím ocáskem.

Složení: MICA, TALC, BORON NITRIDE, MAGNESIUM STEARATE, VINYL DIMETHICONE/METHICONE SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, OCTYLDODECANOL, SQUALANE, DIMETHICONE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, ALUMINUM HYDROXIDE, SILICA, CERA ALBA, SODIUM DEHYDROACETATE, COPERNICIA CERIFERA CERA, TOCOPHEROL, CI 77499, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77742, CI 77007

O-40898