Dekubitol 200 ml speciální tělový olej

688,00 Kč
.

Speciální tělový olej pro péči o pokožku ležících pacientů.

Počet
Vyprodáno

Proleženiny neboli dekubity, jsou jedním z problémů, který je pro medicínu těžko řešitelný. Nejlepší je dbát u ohrožených pacientů na prevenci, ale ne vždy se to daří a pak následná péče je často ještě náročnější. Ošetřování proleženin, které nejsou jen záležitostí povrchu pokožky, ale i hlouběji uložených tkání, by pak vždy mělo být starostí odborníků.

Ale na doošetření lze právě použít speciální masážní olej Dekubitol, který se vyznačuje vynikající snášenlivostí, má protizánětlivé, uklidňující a regenerační účinky.


Hlavní obsahové složky:

Rostlinné oleje, např. třezalkový, z jader andské růže, brutnákový, pupálkový, jojobový. Lecitin. Éterické oleje, např. levandule, kadidlovník, majoránka. Vitaminy E, A.


Použití:

Na očištěnou pokožku naneste potřebné množství oleje a jemně rozetřeme. Přípravek se do proleženin zásadně nevmasírovává, ale co nejjemněji vtírá.


INCI:

Rosa canina Fruit Oil, Simmondsia chinensis Seed Oil, Linum usitatissimum Seed Oil, Borago officinalis Oil, Oenothera biennis Oil, Lecithin, Tocopheryl acetate, Boswellia Carterii Oil, Origanum majorana Leaf Oil, Lavandula angustifolia Oil, Daucus carota Seed Oil, Retinyl palmitate

KH-h1810