Vlasové komonicové tonikum s panthenolem 200 ml

207,00 Kč
. Expedujeme ihned

Vlasové tonikum s panthenolem a komonicovým extraktem je určené pro zlepšení kvality vlasů a vousů.

Počet
Skladem

Vzhledem k obsaženému panthenolu má mírný fixační/tužící účinek. Lehká bylinná vůně je zajištěna komonicovým extraktem a éterickými oleji z rozmarýnu a jalovce.
Vlasové tonikum je určeno pro masáž vlasové pokožky a snadnější úpravu suchých i vlhkých vlasů.
Jeho účinky oceníte zvláště po ranním probuzení, kdy vlasy neodpovídají vašim představám.
Jemný fixační účinek umožňuje snadnější úpravu a pozitivně ovlivňuje celkový vzhled vlasů.

Použití

Potřebné množství tonika nanesete rovnoměrně na suché nepoddajné nebo vlhké vlasy, jemně vmasírujte do pokožky hlavy a nechte působit. Pak vlasy upravte obvyklým způsobem a nechte je volně uschnout. Vlasové tonikum používejte dle potřeby. Při pravidelném používání tohoto přípravku získají vlasy zdravý a přirozený vzhled. Tonikum používejte v kombinaci s mycími oleji pro suché i mastné vlasy.

Skladování

Uvedená trvanli­vost přípravku se uchováváním v temném a chladném prostředí podstatně prodlužuje (nejlépe v chladničce při teplotě 6–10 °C). Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu. Číslo šarže a objem vyznačen na obalu.

Varování

Tento produkt není určený na léčbu jakékoliv nemoci. Je nám líto, že nemůžeme poskytovat bližší informace o použití tohoto produktu. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 ze dne 20. prosince 2006 nám zakazuje sdělovat neschválené zdravotní tvrzení. Informace můžete najít ve veřejně dostupných zdrojích jako jsou encyklopedie bylin, herbáře,...
KH-h1401g