SANTÁLOVÝ sprchovací olej 100 ml Karel Hádek

348,00 Kč
.

Relaxační, regenerační sprchovací olej s dřevitou vůní santalu pro příjemné chvíle klidu.

Počet
Vyprodáno

Relaxační sprchovací olej sladce dřevité vůně santalového dřeva pro každodenní používání harmonizuje nejen pokožku, ale i mysl.
Oleje z amyrisu a santalu podporují tvůrčí energii, uvolňují napětí, což celkově vede k harmonii, otevřenosti při duševním tlaku. Vyrovnávající, uklidňující, inspirující účinek je občas až erotizující, proto jsou označovány za oleje s afrodiziakálním účinkem.
Dřevitá, lehce nasládlá vůně santalového oleje se intenzivněji rozvine až při vyšší teplotě! Vůně santalu se uvolňuje teplem!

Použití

Na navlhčenou pokožku naneste 20-30 kapek sprchového oleje a lehce vtírejte. Vzniklou emulzi nechte chvíli působit a následně opláchněte.

Skladování

Uvedená trvanli­vost přípravku se uchováváním v temném a chladném prostředí podstatně prodlužuje (nejlépe v chladničce při teplotě 6–10 °C). Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu. Číslo šarže a objem vyznačen na obalu.

Varování

Tento produkt není určený na léčbu jakékoliv nemoci. Je nám líto, že nemůžeme poskytovat bližší informace o použití tohoto produktu. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 ze dne 20. prosince 2006 nám zakazuje sdělovat neschválené zdravotní tvrzení. Informace můžete najít ve veřejně dostupných zdrojích jako jsou encyklopedie bylin, herbáře, 
KH-h1107e