Menoton sprchovací olej pro období menopauzy 100 ml

275,00 Kč
.

Speciální sprchovací olej výrazné květinové vůně pro péči o pokožku v období hormonálních změn u žen.

Počet
Vyprodáno

Kompozice olejů je určená pro všechny ženy s hormonální nerovnováhou, jako je nepravidelná menstruace, gynekologické operace, klimakterium - menopauza.
Sprchovací olej je určen k ranní i večerní péči o pokožku. Některé rostlinné hormony mají účinek blížící se účinku specializovaných hormonů. Fytohormony bývají prospěšné při hormonálních změnách člověka, což lze cíleně využívat při alternativní péči. Základ tvoří rostlinné oleje. Olej z vlašských ořechů je výjimečně zvláčňující, pomáhá pokožce udržet si tekutiny. Brutnákový olej a pupalkový olej jsou výjimečné pro vysoký podíl gama-linolenové kyseliny, nenahraditelné při hormonální nerovnováze.
Speciální kompozice rostlinných olejů podporujících harmonizaci psychického stavu žen.
Vhodné pro vegany.

Použití

Po osprchování/zvlhčení pokožky těla naneseme na mokrou pokožku několik kapek sprchovacího oleje, který lehce vtíráme do pokožky. Vzniklou emulzi necháme chvíli působit a následně opláchneme. Během aplikace tohoto přípravku nevzniká pěna, ale mléčná emulze. Jedná se o výjimečně úsporné přípravky, neboť na jedno sprchování stačí 30 kapek sprchovacího oleje. Vyšší dávkování není třeba, mycí schopnost sprchovacího oleje by se nezvýšila. Při správném dávkování (1 ml, tedy přibližně 30 kapek pro dospělého člověka) vydrží jedno balení 200 ml přípravku až na 200 osprchování a odpovídá až 4 litrům pleťového mléka! Vzhledem k tomu, že sprchovací oleje neobsahují tenzidy, nevzniká během aplikace tohoto přípravku pěna, ale mléčná emulze.

Skladování

Uvedená trvanli­vost přípravku se uchováváním v temném a chladném prostředí podstatně prodlužuje (nejlépe v chladničce při teplotě 6–10 °C). Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu. Číslo šarže a objem vyznačen na obalu.

Varování

Tento produkt není určený na léčbu jakékoliv nemoci. Je nám líto, že nemůžeme poskytovat bližší informace o použití tohoto produktu. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 ze dne 20. prosince 2006 nám zakazuje sdělovat neschválené zdravotní tvrzení. Informace můžete najít ve veřejně dostupných zdrojích jako jsou encyklopedie bylin, herbáře, ...
KH-h1138e