Akupresurní podložka černo- zelená 120 * 40 cm

1 177,00 Kč
.

Akupresurní podložka a masážní půlválec jsou masážní pomůcky určené k masírování reflexních ploch celého těla. Byly speciálně navrženy k tomu, aby poskytly regenerační a relaxační účinky podle tradiční čínské techniky akupresury.

Počet
Vyprodáno

Měkká matrace a ergonomický půlválec jsou vyrobeny z přírodní bavlnyNa jejich povrchu jsou rozmístěny kruhové rozety s více masážními hroty. Díky hrotům na rozetách se docílí tlaku na několik akupresurních bodů současně. Masáž na masážní podložce je bezbolestná, podporuje krevní oběh a také zpevňuje pokožku a podkožní tkáňUvolňuje bolesti a napětí svalů a kloubů, přináší úlevu od bolesti při migréně a stimuluje nervový systém. Odstraňuje stres, depresi, podporuje lepší spánek a zlepšuje náladu.

Podložka se dá využít k ležení, sezení či stání. Rozety pokaždé vyvinou potřebný tlak na jinou oblast těla. Je přizpůsobena na oblast zad, rukou, beder nebo nohouPůlválec je vhodný k masáži krku, ale dá se využít i k masírování chodidel.

Použití akupresurní sady je snadné. Matraci i půlválec můžete používat doma či v práci, pokud máte sedavé zaměstnání. Díky přibalenému cestovnímu vaku je můžete bezpečně uskladnit a pohodlně přenášet.

Použití:
Akupresurní podložku můžete rozprostřít na podlahu nebo na libovolné sedadlo. Její tvar se přizpůsobí jakémukoli tvaru sedačky nebo lehátka. Na podložce se doporučuje ležet nebo sedět bez oblečení nebo jen v tenké vrstvě oděvuPůlválec si současně můžete vložit za krk nebo pod nohy. Akupresurní sada lze používat každý den a podle potřeby na ní můžete setrvat po dobu 5 až 30 minut.

Parametry podložky:
Rozměry: 120 x 40 x 2 cm (délka x šířka x tloušťka)
Materiál: přírodní bavlna
Barva: černo-zelená
Počet rozet: 460

Parametry půlválce:
Rozměry: 39 x 14 x 10 cm (délka x šířka x tloušťka)
Materiál: přírodní bavlna
Barva: černo-zelená
Počet rozet: 66

Parametry rozet:
Materiál: ABS plast

Balení: Akupresurní podložka a půlválec s cestovním vakem