BEWITELLA Classic BIO 370ml Bewit

552,00 Kč
.

LAHODNÝ KRÉM Z KAKAOVÝCH BOBŮ A DALŠÍCH SUPERPOTRAVIN

     (15x)

Neodolatelně čokoládový a zároveň mimořádně výživný krém obohacený o vysoce prospěšné látky červené řepy. Výborný je na palačinky, lívance, toasty, sušenky i do snídaňové kaše.

Všechny obsažené suroviny jsou BIO certifikované a 100% přírodní.

CZ-BIO-002
Počet
Vyprodáno

BEWITELLA CLASSIC – MIMOŘÁDNĚ VÝŽIVNÝ KRÉM OBOHACENÝ O VYSOCE PROSPĚŠNÉ LÁTKY ČERVENÉ ŘEPY

Neodolatelně čokoládový krém obohacený o vysoce prospěšné látky červené řepy – to je naše BEWITELLA CLASSIC. Díky 100% přírodnímu složení a vyváženému poměru RAW kakaových bobů, přírodních sladidel, lněného proteinu a dalších živinami nabitých, BIO certifikovaných superpotravin je krásně krémová, tak akorát sladká a zároveň mimořádně výživná.

Výborná je na palačinky, lívance, toasty a sušenky. Vmíchat si ji můžete i do snídaňové kaše a dalších pokrmů. Jednoduše všude, kde je její jedinečná chuť žádoucí.

8 DŮVODŮ PROČ SI VYBRAT BEWITELLU CLASSIC

  • Složení doplněno o vysoce prospěšné látky červené řepy.
  • Je výhradně ze 100 % přírodních, BIO certifikovaných surovin té nejvyšší kvality.
  • 100% nadchne všechny vegetariány a vegany.
  • Nenajdete v ní žádná syntetická barviva, plnidla, stabilizátory,…
  • Teplota procesu zpracování kakaových bobů nepřekračuje 42 °C.
  • Vyrábí se malosériově v našem výrobním závodě v Ostravě.
  • Pěstování, výroba, testování i kontrola zahrnuje vysoký podíl ruční práce.
  • Každá Bewitella je vyráběná s láskou a laskavou péčí všech zúčastněných.

 

KAKAOVÉ BOBY – NENAHRADITELNÝ ZÁKLAD VŠECH BEWITELL

Základní složkou Bewitell jsou 100% přírodní BIO RAW fermentované nepražené kakaové boby. Po samotném sušení na slunci se tyto kakaové boby zbavují slupek a drtí se na nibsy. Ty se následně i s ostatními surovinami melou na jednotnou hmotu – výslednou Bewitellu, a to dosud tím nejšetrnějším způsobem.

Samotné nepražené kakaové boby jsou významným zdrojem nejen širokého spektra vitaminů, minerálů a cenných fytonutrientů, ale také jakostního kakaového másla, rostlinných proteinů a účinných antioxidantů. Mimo to jsou takto kvalitní kakaové boby nejlepším přírodním zdrojem velkého množství lehce stravitelného hořčíku a potřebné organické síry.

 

BEWITELLA JE STÁLE ŽIVÁ

Šetrné zacházení, 100% přírodní suroviny a nízké teploty zpracování. To je kombinace, při které si Bewitella zachovává maximální množství vitálních enzymů = je stále živá.

Důkazem této živosti mohou být i mírné enzymatické změny textury a vůně. A to přesto, že složení Bewitell je zcela neměnné… I ve volné přírodě jsou tyto změny zcela přirozené a žádané.

 

BEZ TEMPERACE A S PATINOU NA POVRCHU

Abychom dodrželi zásady RAW výrobku, vynechává se během výroby takzvaná temperace. Ta zpravidla probíhá při teplotách kolem 47 °C a více. Kakaové a bambucké máslo pak přirozeně vytváří poměrně stabilní ostrohranné krystalky a částečně uvolněný tuk může vyvstávat na povrch výrobku = vzniká patina.

 

ZCELA UNIKÁTNÍ VÝROBA BEWITELL

Výrobky BEWIT® BEWITELLA splňují veškeré RAW zásady – s tou nejšetrnější technologií současnosti regulujeme teplotu výrobního procesu tak, aby nepřesáhla 42 °C. Tím zabraňujeme ztrátám cenných, tepelně labilních látek a přirozeně obsažených enzymů = zbytečně neznehodnocujeme výsledný produkt.

 

BEWIT® BEWITELLA CLASSIC OBSAHUJE:

Složení: BIO RAW Kakaové boby (33 %), BIO Sušená třtinová šťáva, BIO Slunečnicový olej, BIO Bambucké máslo, BIO RAW Rohovník obecný (Karob), BIO Rohovník obecný (Karob) pražený, BIO Řepa červená, BIO Lněný protein, BIO RAW Konopné semínko.



ø Výživové údaje

 Na 100 ml
Energetická hodnota 2618 kJ / 625 kcal
Tuky 50,4 g
– z toho nasycené mastné kyseliny 16,9 g
Sacharidy 30,7 g
– z toho cukry 28,9 g
Bílkoviny 5,2 g
Sůl <0,1 g

Bewit
Bew-40135020000100005