Herpilan 30 ml balzám na rty se sklony k oparům

644,00 Kč
.

Balzám pro péči o rty se sklony k oparům.

Počet
Vyprodáno

Opary na rtech jsou způsobovány virem Herpes Simplex. Většina z nás nosí tento virus celý život v organizmu, aniž by za normálních okolností vyvolával jakékoliv problémy. K vyrážce na rtech – oparu, která se projevuje tvorbou drobných a bolestivých puchýřků, dochází až v případě oslabení organizmu. K ochraně proti oparům je určen přípravek Herpilan. Účinné látky obsažené v přípravku vykazují nejen vynikající účinnost proti danému viru, ale zvyšují i elasticitu rtů, a tím zabraňují bolestivému popraskání oparu při jeho vysychání. Přípravek díky své vysoké schopnosti regenerace výrazně urychlí hojení postiženého místa.


Hlavní obsahové složky:

Rostlinné oleje, např. jojobový. Éterické oleje, např. čajovníkový, mateřídouškový, levandulový. Přírodní nebělený včelí vosk. Karnaubský vosk.


Použití:

Při prvních příznacích vzniku oparu ošetříme balzámem Herpilan postižené místo. V počáteční fázi toto ošetření provádíme opakovaně. U přípravku Herpilan se jeví jako velice zajímavé jeho antivirální, antimikrobiální, protiplísňové a protizánětlivé účinky. Herpilan se díky této široké škále účinků stal pomocníkem – všelidovým balzámem – při odstraňování problémů i v jiných oblastech (273, 309 či plísňová onemocnění pokožky apod.).


Tip:

Preventivní používání Herpilanu u těch, kdo jsou na tvorbu oparů náchylní, podstatně snižuje frekvenci jejich výskytu, ve většině případů jejich vzniku díky svým antivirálním účinkům zabrání.


INCI:

Simmondsia chinensis Seed Oil, Cera flava, Melaleuca alternifolia Leaf Oil, Litsea cubeba Fruit Oil, Lavandula angustifolia Oil, Citral, Citrus aurantium bergamia Leaf Oil, Leptospermum scoparium Branch/Leaf Oil, Tocopheryl acetate, Linalool, Limonene, Retinyl palmitate, Geraniol

KH-h1501z