Bio sérum na nehty 7 ml Salus

118,00 Kč
.

Posilující přírodní péče o nehty s aktivními účinnými látkami pro žádanou pevnost, lesk a vitalitu. Vyživuje a zvláčňuje i nehtové lůžko

Počet
Vyprodáno

Zpevňující bio péče pro přirozeně krásné nehty. Účinné složení bioaktivního komplexu K-Oleo s extraktem z čajové růže, kamélií, vitaminem E, bio dýňovým a ricinovým olejem vyživí, zpevní a podpoří růst.

Prokazatelně zlepšuje stav nehtů* a zvyšuje jejich odolnost proti lámání a třepení . Dokonale se postará o zjemnění nehtové kůžičky a ošetření záděr. Nehty zůstávají po aplikaci viditelně hladší a lesklejší. Je ideální pro výživu nehtů se sklonem k vroubkům a hrbolkům. Obsahuje výjimečné 100% esenciální oleje z kadidlovníku, myrhy, geránie a citronu s antimikrobiálním účinkem a příjemnou vůní.

PŘÍRODNÍ ÚČINNÉ LÁTKY

K-Oleo patentovaný přírodní komplex s výjimečným množstvím antioxidantů z čajové růže a kamélií podpoří zdravý vzhled nehtu. Stimuluje růst a intenzivně vyživuje nehtové lůžko pro zpevnění a lesk.

Bio dýňový olej je bohatým přírodním zdrojem zinku, který je nezbytný pro zdravý růst nehtů. Má výrazný zklidňující a regenerační účinek na nehtové lůžko.

Bio ricinový olej obsahuje vysoký poměr mastných kyselin, které poskytnou potřebnou výživu nehtu a jeho okolí. Maximálně ho zvláční a usnadní manikúru.

Kombinace 100% esenciálních olejů s antimikrobiálním účinkem pro podpoření vitality, čistotu nehtů i záruku šetrného ošetření.

*na základě studie

JAK SPRÁVNĚ POUŽÍVAT

  • Sérum alespoň 1x denně vmasírujte do nehtu a jeho okolí.

SLOŽENÍ

  • Bio Argania Spinosa Kernel Oil (Bio arganový olej)
  • Bio Ricinus Communis Seed Oil (Bio ricinový olej)
  • Bio Helianthus Annuus Seed Oil (Bio slunečnicový olej)
  • Bio Cucurbita Pepo Seed Oil (Bio dýňový olej)
  • Bio Aloe Barbadensis Leaf Extract (Bio extrakt z listů aloe vera)
S-833080007