Tymiánový koupelový olej 100 ml

364,00 Kč
. Expedujeme ihned

Posilující bylinná koupel s vůní tymiánu pro nastartování organismu.

Počet
Skladem

Koupel s bylinnou tymiánovou vůní pomáhá posilovat tělo i duši v době snížené imunity organismu za sychravého počasí.
Thymol a karvakrol obsažené v tymiánovém oleji zklidňují problematickou pokožku, vykazují antiseptické a deodorační účinky. Díky nim může kompozice na problémové pokožce vykazovat antiseptické účinky.

Použití

10–20 ml (1–2 polévkové lžíce) koupelového oleje vlijeme do proudu napouštěné vody (takto se voda nejlépe promísí s koupelovým olejem) o teplotě nad 32 °C. Je důležité akceptovat skutečnost, že každý člověk snáší různé teploty vody jinak. Přistupujeme proto ke stanovení teploty koupelové lázně podle individuálních potřeb, zkušeností a aktuálního zdravotního stavu.

Skladování

Uvedená trvanli­vost přípravku se uchováváním v temném a chladném prostředí podstatně prodlužuje (nejlépe v chladničce při teplotě 6–10°C). Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu. Číslo šarže a objem vyznačen na obalu.

Varování

Tento produkt není určený na léčbu jakékoliv nemoci.Je nám líto, že nemůžeme poskytovat bližší informace o použití tohoto produktu. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 ze dne 20. prosince 2006 nám zakazuje sdělovat neschválené zdravotní tvrzení. Informace můžete najít ve veřejně dostupných zdrojích jako jsou encyklopedie bylin, herbáře.
KH-h1012e