Onrit speciální balzám na pokožku hyždí 30 ml

282,00 Kč
.

Voděodolný balzám na intenzivně namáhanou pokožku hýždí po fyzických sportovních aktivitách.

Počet
Vyprodáno

Speciální ochranný balzám zabraňující odřeninám a opruzení u všech činností se zvýšenou zátěží sedací části těla (cyklistika, jezdectví, veslování a jiné). Hlavní složkou je lanolín. Oleje z levandule, hřebíčku a tymiánu vykazují silné antimikrobiální účinky. Malé množství balzámu se intenzivně vtírá před námahou do kůže sedacích partií, kde zabraňuje vytváření kožních řas. Balzám na hýždě (zadek) intenzivně pomáhá při odřeninách, opruzeninách a drobných zánětech.

Použití

Malé množství balzámu aplikujte na pokožku sedacích partií před sportovní aktivitou, případně po aktivitě.

Skladování

Uvedená trvanlivost přípravku se uchováváním v temném a chladném prostředí podstatně prodlužuje (nejlépe v chladničce při teplotě 6–10 °C). Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu. Číslo šarže a objem vyznačen na obalu.

Varování

Tento produkt není určený na léčbu jakékoliv nemoci. Je nám líto, že nemůžeme poskytovat bližší informace o použití tohoto produktu. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 ze dne 20. prosince 2006 nám zakazuje sdělovat neschválené zdravotní tvrzení. Informace můžete najít ve veřejně dostupných zdrojích jako jsou encyklopedie bylin, herbáře,...
KH-h2823z