Devatero kvítí masážní olej 500 ml

525,00 Kč
.

Saloos ikonický bio masážní olej s tajnou směsí bylin přináší úlevu celému tělu. Je jedinečným pomocníkem na ztuhlé svaly a namožená záda . Vysoce kvalitní bio rostlinné oleje lisované za studena a 100% přírodní esenciální oleje jsou tím nejlepším, co můžete pokožce dopřát.

Počet
Vyprodáno

Extra účinné složení

Mimořádně zvláčňující meruňkový, makadamiový a mandlový olej zaručují příjemnou skluznost pro masáže, zvláčnění i proniknutí účinných látek povzbuzujících 100% esenciálních olejů do hlubokých vrstev pokožky. Bylinky máta, eukalyptus, kafrovník a další jsou bezvadným zdrojem energie a úlevy pro namožené tělo.

Relaxace i povzbuzení

Pečlivě vybrané rostlinné ingredience hloubkově regenerují svalstvo a jsou vyhledávané i k péči o pokožku se sklonem k výronům a pohmožděninám. Silně prokrvuje a prohřívá pokožku, povzbuzuje při únavě, před i po fyzické námaze nebo sportovním výkonu. Pomáhá i v období nachlazení, kdy podpoří uvolnění dýchacích cest. Je velmi vhodný pro sportovní i hluboké relaxační masáže.

Vyživující péče o pokožku

Devatero kvítí lze použít stejným způsobem jako běžné tělové mléko pro dlouhodobé zvláčnění a hydrataci. Pečlivě vybrané oleje bohaté na rostlinné aktivní poskytnou pokožce potřebnou výživu, regeneraci a jas. 

Jedinečný aromaterapeutický zážitek

Vůně synergicky působících bylin povzbuzuje mysl při únavě a nesoustředěnosti. Vytváří ideální atmosféru pro příjemný odpočinek spojený s blahodárnými účinky esenciálních olejů. Energizující směs esenciálních olejů ovlivňuje psychickou rovnováhu, podporuje vnitřní klid a vyrovnanost

JAK SPRÁVNĚ POUŽÍVAT

  • Vmasírujte do oblasti namožených a bolavých zad, na ztuhlé svaly a klouby.
  • Ideální pro sportovní, klasickou i relaxační masáž.
  • Při nachlazení aplikujte na hrudník a mezi lopatky.

SLOŽENÍ

  • Prunus Armeniaca Kernel Oil (Meruňkový olej)
  • Bio Helianthus Annuus Seed Oil (Bio slunečnicový olej)
  • Prunus Amygdalus Dulcis Oil (Mandlový olej)
  • Macadamia Integrifolia Seed Oil (Makadamiový olej)
  • Bio Sesamum Indicum Seed Oil (Bio sezamový olej)
S-820050500