Copaflex masážní lecitinová emulze 100 ml

432,00 Kč
.

Příjemná masážní lecitinová emulze pro relaxační i sportovní masáže dlouhodobě namáhaných svalů a kloubů. 

Počet
Vyprodáno

COPAFLEX je masážní emulze, jejíž předností je příjemná konzistence, rychle se vstřebává a nezanechává na pokožce mastný film. Dominantní složkou je éterický olej z KOPAIVY. Díky vysokému obsahu β-karyofylenu je vhodný pro péči o pokožku především v oblasti kloubů a svalů při zánětlivých a bolestivých stavech. Tento éterický olej působí antibakteriálně, regeneračně a uplatňuje se při ošetřování pokožky.
Mezi další složky kromě KOPAIVY patří éterické oleje z JALOVCE (podporuje odplavení produktů metabolismu z tkání), HŘEBÍČKU (silně antimikrobiální), ZÁZVORU (dobře proniká hlouběji do tkání), ROZMARÝNU (prokrvuje, povzbuzuje, podporuje imunitu) a PEPŘE (prohřívá a prokrvuje). V základu objevíte KAŠTANOVÝ OLEJ (podporuje látkovou výměnu), ARNIKOVÝ OLEJ (prokrvující a regenerační) a TŘEZALKOVÝ MACERÁT (protizánětlivý, silně regenerační).
- Zklidňuje problematická místa a může pomoci zvyšovat pohyblivost. 
- 2× denně vmasírujte do dané oblasti přiměřené množství přípravku. Je vhodný i pro citlivou pokožku, nezpůsobuje dráždění na kůži vystavené slunci. 
 
Vhodné pro:
COPAFLEX je určen pro použití na oblast kloubů, šlach a svalů. Pokud je to možné, je samozřejmě vždy potřeba řešit příčinu problému, ale někdy se prostě jedná už o „únavu materiálu“, kterou opravit nelze. Přípravek poskytne úlevu při chronických problémech jmenovaných oblastí. Je vhodný pro rehabilitační masáže po úrazech pohybového aparátu. 
 
SKLADOVÁNÍ:
Uvedená trvanlivost přípravku se uchováváním v temném a chladném prostředí podstatně prodlužuje (nejlépe v chladničce při teplotě 6–10°C).
Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu. Číslo šarže a objem vyznačen na obalu.
INCI:
Aqua, Lecithin, Urea, Butyrospermum Parkii Butter, Copaifera Reticulata Balsam Oil, Glycerin, Cetyl Alcohol, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycine Soja Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Cetyl Palmitate, Canola Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Capsicum Frutescens Fruit Extract, Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Arnica Montana Flower Extract, Tocopherol, Panthenol, Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Trideceth-8, Cera Alba, Tocopheryl Acetate, Lactic Acid, Lavandula Angustifolia Oil, Xanthan Gum, Juniperus Communis Fruit Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Zingiber Officinale Root Oil, Eugenia Caryophyllus Leaf Oil, Piper Nigrum Fruit Oil, Retinyl Palmitate, Allantoin, Thymus Vulgaris Flower/Leaf Oil, Lavandula Hybrida Oil, Thymus Serpillum Oil, Salvia Officinalis Oil, Citrus Limon Peel Oil, Eugenol, Geraniol, Limonene, Linalool
Varování:
Tento produkt není určený na léčbu jakékoliv nemoci. Je nám líto, že nemůžeme poskytovat bližší informace o použití tohoto produktu. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 ze dne 20. prosince 2006 nám zakazuje sdělovat neschválené zdravotní tvrzení. Informace můžete najít ve veřejně dostupných zdrojích jako jsou encyklopedie bylin a herbáře.
KH-h2742e