Hydrofilní olej z růžového dřeva pro odličování suché pleti 100 ml

281,00 Kč
.

Hydrofilní olej vhodný k odstraňování make-upu a každodenní očistě pleti. Obsažený olej z růžového dřeva palisandru má zklidňující účinky a proto je vhodný pro všechny typy pleti, zejména pro citlivou a suchou. Šetrně a důkladně odstraní voděodolnou řasenku, přesto však doporučujeme zvýšenou opatrnost vzhledem k obsaženým éterickým olejům. Při pravidelném používání napomáhá k optimalizaci funkce tukových žláz.

Počet
Vyprodáno

Použití

Několik kapek hydrofilního čistícího oleje krátce vmasírujeme do navlhčené pokožky obličeje a důkladně opláchneme vlažnou vodou. Na případné dočištění či následné zvlhčení pleti doporučujeme pleťové vody a tonika.

Skladování

Uvedená trvanlivost přípravku se uchováváním v temném a chladném prostředí podstatně prodlužuje (nejlépe v chladničce při teplotě 6–10°C). Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu. Číslo šarže a objem vyznačen na obalu.

Varování

Tento produkt není určený na léčbu jakékoliv nemoci. Je nám líto, že nemůžeme poskytovat bližší informace o použití tohoto produktu. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 ze dne 20. prosince 2006 nám zakazuje sdělovat neschválené zdravotní tvrzení. Informace můžete najít ve veřejně dostupných zdrojích jako jsou encyklopedie bylin, herbáře, ...
KH-h1305e