Směs esenciálních olejů HUMILITY 5 ml Bewit

578,00 Kč
.

Směs prvotřídních esencí ve vás může probouzet soucit s ostatními a s přírodou, povzbudit postoj vděčnosti a usnadnit odpuštění.

Počet
Vyprodáno

Směs vzácných olejů pomáhá probudit soucit s ostatními a přírodou, vděčnost a odpuštění. Zároveň uklidňuje a harmonizuje mysl, náš mentální stav.

Součástí směsi je olej z kadidlovníku, který je tradičně využíván pro duchovní účely, např. při meditaci, a jeho vůně přináší zklidnění, útěchu, větší soustředění. Vůně růžového dřeva vám může pomoci, když potřebujete uklidnit, citově stabilizovat a zlepšit náladu. Geránie podněcuje spontánnost a zdravou touhu po radosti a potěšení a zvyšuje schopnost důvěrné komunikace. Podporuje tvůrčí energii a intuici.

Pokora (anglicky Humility) je prvním krokem na cestě k opravdovému úspěchu a bohatství. Teprve poté, co si uvědomíme své nedostatky, slabiny a neznalosti, tak je můžeme překonávat a napravit. Za většinu našich potíží nemohou jiní, ale my sami. Pokud přijmeme tento fakt, můžeme se posunout vpřed. Naším největším nepřítelem bývá naše vlastní ego, které je mistrem ve vytváření výmluv a omluv pro své vlastní jednání.

BEWIT HUMILITY obsahuje:

BEWIT Gurjum Balsam
BEWIT Růžové dřevo
BEWIT Citron
BEWIT Kadidlo Serrata
BEWIT Pomeranč
BEWIT Geránium
BEWIT Galbanum
BEWIT Skořice cejlonská, list
Levandule
BEWIT Bazalka posvátná
BEWIT Rmen
Smil FRANCIE
Kadidlo (Boswellia carterii)
BEWIT Vousatka draslavá (Vetiver)
BEWIT Meduňka
BEWIT Spikenard
Kopál vonný - Palo Santo
BEWIT Heřmánek pravý
Myrha
BEWIT Růže stolistá
Růže Damascenská
Bewit
Bew-100000010005006