Směs esenciálních olejů Confession 5 ml Bewit

632,00 Kč
. Expedujeme ihned

Směs vzácných 100% přírodních esenciálních olejů v CTEO® kvalitě (Certified Therapeutic Essential Oils) svým synergickým spojením může podpořit vlastní sebereflexi, intuici a inspiraci. Naši schopnost vidět pravdu.

Počet
Skladem

CONFESSION – zpověď, přiznání. Jedna z nejvýznamnějších lidských potřeb. Prakticky všichni si potřebujeme opakovaně připomínat, že naším největším nepřítelem jsou naše vlastní chyby. Jsou v našem charakteru, v našich myšlenkách, emocích, a činnech v našich zvycích, postojích, v našich programech. Budou tam tak dlouho dokud si je neuvědomíme a neopravíme je. Tato nelehká práce je výzvou a povinností každého z nás. Najít a opravit, změnit. Jak jednoduše napsáno a jak komplikovaně a zdlouhavě je to mnohdy realizováno v praxi. Naše ega jsou mistry ve vytváření omluv a výmluv. Vidět sebe sama v pravdivém světle, mít trvale v ruce pomyslné zrcadlo, být k sobě na dřeň pravdivý. To je to co potřebujeme a to byl i záměr autora při vytváření této směsi esenciálních olejů. To, že se jedná o proces zdlouhavý a bolestný je zřejmé. Můžeme tedy očekávat, že bude přitahovat pouze malou část současného lidí. Ti co tímto procesem projdou jsou elitou lidstva. Nezapomeňme při tomto procesu sebezkoumání vyvážit tento kritický pohled na sebe sama uvědoměním si, že ve své podstatě jsme dokonalí už nyní, už v tomto okamžiku. Mohli bychom ztratit rovnováhu tím, že si podlomíme svou vlastní sebedůvěru. Naše Vědomí je všeobsahující. Největší vědci jako například Albert Einstein potvrdili, že je mimo čas a prostor.

BEWIT CONFESSION OBSAHUJE:

Gurjum Balsam / Dipterocarpus turbinatus oil
 
Růžové dřevo / Aniba rosaeodora oil
 
Citron / Citrus limonum oil
 
Pomeranč / Citrus sinensis oil
 
Kadidlo (Boswellia serrata) / Boswellia serrata oil
 
Pomeranč, červený / Citrus sinensis oil
 
Geránium / Pelargonium graveolens oil
 
Skořice, list / Cinnamomum zeylanicum oil
 
Levandule / Lavandula angustifolia oil
 
Galbanum / Ferula galbaniflua oil
 
Ylang Ylang / Cananga odorata oil
 
Pačuli / Pogostemon cablin oil
 
Aksamitník - afrikán / Tagetes patula oil
 
Benzoin / Styrax benzoin oil
 
Bazalka posvátná / Ocimum sanctum oil
 
Vousatka draslavá (Vetiver) / Vetiveria zizanoides oil
 
Rmen / Chamaemelum nobile oil
 
Spikenard / Nardostachys jatamansi oil
 
Heřmánek pravý / Matricaria chamomilla oil
 
Meduňka / Melissa officinalis oil
 
Kopál vonný - Palo Santo / Bursera graveolens oil
 
Myrha / Commiphora myrrha oil
 
Kadidlo (Boswellia carterii) / Boswellia carterii oil
 
Smil FRANCIE / Helichrysum italicum oil
 
Růže stolistá / Rosa centifolia oil
 
Růže Damascenská / Rosa damascena oil

Nařízení Evropského parlamentu nám neumožňují uvádět u výrobků neschválená zdravotní tvrzení. Není to možné ani v případech, kdy jsou tato zdravotní tvrzení potvrzená vědeckými studiemi. Zdravotní tvrzení zde není možné uvádět ani v rámci osobních zkušeností a referencí. Pro zjištění podrobnějších informací Vás proto odkazujeme na jiné zdroje.

Bewit
Bew-100000010005006