Směs esenciálních olejů NOW 15 ml Bewit

1 083,00 Kč
.

Směs vzácných 100% přírodních esenciálních olejů v nejvyšší CTEO® kvalitě (Certified Therapeutic Essential Oils) svým synergickým spojením může podpořit naší schopnost být si více vědom přítomného okamžiku.

Počet
Vyprodáno

NOW – nyní. Krátké slovo, zdánlivě všední až banální a přesto v sobě nese prvek velkého tajemství. Filozof Eckhart Tolle se tématu „nyní“, tématu „přítomného okamžiku“, věnuje v mnoha svých přednáškách a knihách. Jestliže analyzujeme minulost a budoucnost, tak zjistíme že existují jen v naší mysli. Minulost už proběhla a budoucnost ještě nenastala. Tato úvaha je zřejmá. Méně zřejmá, ale pravdivá a potvrzena i moderní kvantovou fyzikou, je úvaha, že je v mysli a je tedy relativní a mentální je i neuchopitelný přítomný okamžik. To, co ale relativní není, je To, co bychom mohli možná přesněji nazvat jako věčné Nyní. NOW. Ona tajemná přítomnost, která je svědkem všeho, která vše umožňuje a vše obsahuje. Být si trvale vědom této přítomnosti, tohoto Nyní je největším ze všech darů. Být si vědom Vědomí je výzvou pro každého člověka. Trvalá vzpomínka na toto Nyní je cvičením, které svou jednoduchostí ani cvičení nepřipomíná, přesto může být pro mnohé branou k Sobě, k Věčnosti, k inspirovanému životu. Směs BEWIT NOW byla vytvořena se záměrem být pomocníkem na této cestě sebepoznání.

BEWIT NOW OBSAHUJE:

Pomeranč, červený / Citrus sinensis oil
 
Ylang Ylang / Cananga odorata oil
 
Benzoin / Styrax benzoin oil
 
Gurjum Balsam / Dipterocarpus turbinatus oil
 
Geránium / Pelargonium graveolens oil
 
Mandarinka, červená / Citrus reticulata oil
 
Pačuli / Pogostemon cablin oil
 
Růžové dřevo / Aniba rosaeodora oil
 
Kadidlo (Boswellia serrata) / Boswellia serrata oil
 
Kopaiva / Copaifera officinalis oil
 
Kopál vonný - Palo Santo / Bursera graveolens oil
 
Heřmánek pravý / Matricaria chamomilla oil
 
Kadidlo (Boswellia carterii) / Boswellia carterii oil
 
Růže stolistá / Rosa centifolia oil
 
Růže Damascenská / Rosa damascena oil

Nařízení Evropského parlamentu nám neumožňují uvádět u výrobků neschválená zdravotní tvrzení. Není to možné ani v případech, kdy jsou tato zdravotní tvrzení potvrzená vědeckými studiemi. Zdravotní tvrzení zde není možné uvádět ani v rámci osobních zkušeností a referencí. Pro zjištění podrobnějších informací Vás proto odkazujeme na jiné zdroje.

Bewit
Bew-100000010015011