MOLUSAN balzám na moluska 50 ml Hádek

271,00 Kč
.

Balzám s česnekovým olejem na ošetření pokožky s výskytem molusek a bradavic.

Počet
Vyprodáno

Představujeme vám

Moluska jsou infekční onemocnění kůže vyvolané virem Molluscum contagiosum. Projevují se jako drobné útvary na kůži připomínající malé bradavičky, puchýřky, ze kterých při prasknutí vytéká infekční tekutina. Objevit se mohou kdekoli na pokožce.
Některé éterické oleje jsou známé svými protivirovými účinky. Nevonící česnekový olej v kompozici s oleji z šalvěječajovníkulavandínutújepepře a hřebíčku jsou použity v přípravku pro péči o pokožku s výskytem moluska a bradavic.

Použití

Na změněnou pokožku naneste 1-2x denně malé množství přípravku.

Skladování

Uvedená trvanlivost přípravku se uchováváním v temném a chladném prostředí podstatně prodlužuje (nejlépe v chladničce při teplotě 6–10 °C). Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu. Číslo šarže a objem vyznačen na obalu.

Varování

Tento produkt není určený na léčbu jakékoliv nemoci. Je nám líto, že nemůžeme poskytovat bližší informace o použití tohoto produktu. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 ze dne 20. prosince 2006 nám zakazuje sdělovat neschválené zdravotní tvrzení. Informace můžete najít ve veřejně dostupných zdrojích jako jsou encyklopedie bylin, herbáře
KH-h2804d