• Nové

Mycopulum přírodní doplněk stravy Energy

629,00 Kč
. Expedujeme ihned

Kombinace vzácných hub pro regeneraci dráhy plic a tlustého střeva

Počet
Skladem

  • Jeho působení spočívá v harmonizaci dráhy plic a tlustého střeva, přičemž pozitivně ovlivňuje obtíže spojené s příslušnými orgány a tkáněmi. Tímto způsobem Mycopulm poskytuje výživu a posiluje uvedené oblasti.

    Síla a synergie pečlivě vyváženého komplexu vzácných hub a bylinných extraktů v Mycopulmu patří podle metody Regenerace v Pentagramu® k elementu Kovu, a tak posiluje dráhu plic a tlustého střeva.

    Mycosynergy, základní princip řady, využívá mykoterapie, tj. vlastností vybraných druhů hub, ve spojení s fytoterapií. Bylinné extrakty jsou pečlivě vybrány tak, aby podporovaly účinky vitálních hub a zároveň vyvažovaly jejich případné oslabující účinky v takto vysokých dávkách.

    Složení:

    Extrakt z boltcovitky ucha Jidášova (Auricularia auricula-judae) 134 mg, Rostlinná kapsle (HPMC) 120 mg, Extrakt z choroše oříše (Polyporus umbellatus) 112 mg, Extrakt z pýru plazivého (Elymus repens) 90 mg, Extrakt z penízovky sametonohé (Flammulina velutipes) 78 mg, Extrakt z pazvonku chloupkatého (Codonopsis pilosula) 56 mg, Stabilizátor – hořečnaté soli mastných kyselin

    Doporučené dávkování:

    1 kapsle 3x denně. Po 3 týdnech užívání následuje 1 týden pauza. Během užívání přípravku doporučuje zvýšit příjem tekutin. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

    Upozornění: Není určeno pro děti. Užívání v době těhotenství a kojení konzultujte se svým lékařem. Doplňky stravy nejsou určeny k používání jako náhrada pestré stravy.

    Způsob skladování: Uchovávejte v suchu, mimo dosah přímého slunečního záření, při teplotě 10–25 °C. Chraňte před mrazem. Ukládejte mimo dosah dětí.

    Minimální trvanlivost: Do data uvedeného na krabičce a na blistru.

    Celková hmotnost 1 kapsle: 620 mg

    Obsah: 90 kapslí

Energy
E-001