Esenciální olej kadidlo (boswellia serrata) 15 ml Bewit

2 441,00 Kč
.

Kadidlový olej vám nabídne pryskyřičné, balzámové, bohaté, kafrové a mírně citrusové aroma. Očekávejte od něj uvolnění i pomoc při obnově sil po vyčerpání.

Počet
Vyprodáno

Olej z kadidlovníku působí jako mírné tonikum. Je hluboce psychologicky prospěšný a harmonizuje životní energii, může být proto výbornou podporou ve stresových chvílích a při pocitech vnitřního napětí.

Jeho balzámová vůně rovněž přináší jemné upokojení a podporuje koncentraci, esenciální olej z kadidla je proto ideální pomůckou při meditaci, rozjímání a modlitbě.

Kdykoli vás přepadá pocit, že vás příliš utlačují světské starosti nebo minulost, dovolte esenciálnímu oleji z kadidla, aby vám pomohl zaměřit mysl k duchovnímu vědomí a osvobodit se od svazujících myšlenek.

Český botanický název: Kadidlovník pilovitý
Anglický název: Frankincense
Latinský název: Boswellia serrata
Země původu: Indie

Nařízení Evropského parlamentu nám neumožňují uvádět u výrobků neschválená zdravotní tvrzení. Není to možné ani v případech, kdy jsou tato zdravotní tvrzení potvrzená vědeckými studiemi. Zdravotní tvrzení zde není možné uvádět ani v rámci osobních zkušeností a referencí. Pro zjištění podrobnějších informací Vás proto odkazujeme na jiné zdroje.

Bewit
Bew-10015001