Esenciální olej Růže damašská vzorek 12 kapek Bewit

169,00 Kč
.

Sytá, specifická vůně, která možná někoho překvapí nebo i zklame, nejedná se totiž o typicky očekávanou sladkou vůni. Takové je aroma tohoto druhu růže damascenské. Povede vás k lásce, důvěře a přijetí sebe sama.

Počet
Vyprodáno

V mentální a emoční oblasti může přispět k duševní rovnováze, pomoci navodit klid a harmonický spánek. Může vás vést k lásce, důvěře a přijetí sebe sama.

Vůně esenciálního oleje Růže na duševní úrovni jemně tonizuje, uklidňuje a zároveň posiluje mysl i srdce a pomáhá opětovně nalézat pohodu. V hlubší rovině ji můžeme považovat za “květinu lásky”, jak je také tradičně nazývána. Byla zasvěcena řecké bohyni lásky, krásy a plodnosti Afrodite.

Řecká básnířka Sapfó nazývala růži „královnou květin“. Už staří Peršané, Egypťané, Indové, Řekové i Římané oceňovali jeji okouzlující vůni. Ta jen podtrhuje důležitý terapeutický význam růžové esence.

Vábivá květinová senzualita proslavila růži jako uznávané afrodiziakum. Pokud se cítíte zranění ve schopnosti milovat sebe sama, růžový olej vám přinese sladký, mírný pokoj, pomůže překonat beznaděj, úzkost a zármutek a víru, že budeme znovu schopni milovat. Harmonizuje a zlepšuje náladu.

Široké využití nachází růžový esenciální olej i v kosmetice.

Český botanický název: Růže damašská
Anglický název: Damask rose
Latinský název: Rosa damascena
Země původu: Bulharsko

Nařízení Evropského parlamentu nám neumožňují uvádět u výrobků neschválená zdravotní tvrzení. Není to možné ani v případech, kdy jsou tato zdravotní tvrzení potvrzená vědeckými studiemi. Zdravotní tvrzení zde není možné uvádět ani v rámci osobních zkušeností a referencí. Pro zjištění podrobnějších informací Vás proto odkazujeme na jiné zdroje.

Bewit
Bew-100000010099051