Éterický olej červený pomeranč 10 ml

79,00 Kč
. Expedujeme ihned

Éterický olej pro radost ze života a sebedůvěru. 

Počet
Skladem

Pomeranče jsou celosvětově oblíbeným a pěstovaným ovocem. Původ pomerančovníku čínského je, jak sám název napovída, v Asii. Vyšlechtěna byla řada kultivarů. Éterický olej je získáván z ovocné kůry, kde tato složka slouží rostlině jako obrana před hmyzem, plísněmi a dalšími škůdci.
Je oblíbený u dětí, u nichž může mírnit hyperaktivitu a zklidňovat je. 
 
INCI: Citrus sinensis Peel Oil Expressed
ČÁST ROSTLINY: Ovocná kůra
ALERGENY: Citral, Limonene, Linalool
VŮNĚ: Svěží, citrusová, sladká, ovocná
EXPIRACE: 15 měsíců 
CHEMISMUS: Citral, limonen, linalool, terpineol, geraniol

CHARAKTERISTIKA: Žlutohnědá kapalina
DUŠE: Podporuje usínání, harmonizuje, dodává veselost a důvěru.
Vhodný při nervozitě, stresu, přináší radost do života, optimismus, odvahu
a sebedůvěru. Povzbuzuje a osvěžuje, pomáhá pročistit myšlenky.
TĚLO: Podporuje dýchací systém při nachlazení. Aktivuje krevní oběh. 
VYUŽITÍ V KOSMETICE: V koncentraci do 1 %. Tonizuje pokožku, podporuje prokrvení a regeneraci, oživuje pleť. Posiluje zralou pleť, pomáhá při celulitidě a při zadržování tekutin.

Použití

Do aromalampy, difuzéru: 5-10 kapek přidejte do vody, dle velikosti místnosti. 
Na masáže: Použijte 2-5 kapek na 10 ml oleje nebo másla. 
Nepoužívejte neředěné na pokožku.  
Uchovávejte mimo dosah dětí.

Skladování

Uvedená trvanlivost přípravku se uchováváním v temném a chladném prostředí podstatně prodlužuje (nejlépe v chladničce při teplotě 6–10 °C).
Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu.
Číslo šarže a objem vyznačen na obalu.

Varování

Tento produkt není určený na léčbu jakékoliv nemoci. Je nám líto, že nemůžeme poskytovat bližší informace o použití tohoto produktu. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 ze dne 20. prosince 2006 nám zakazuje sdělovat neschválené zdravotní tvrzení. Informace můžete najít ve veřejně dostupných zdrojích jako jsou encyklopedie bylin, herbáře, ...
KH-h4110b