ALTHEA SPF 6 Lecitinový regenerační bylinný krém 10 ml

130,00 Kč
.

Regenerační krém s ochranným faktorem 6 pro péči o pokožku s projevy couperose.

Počet
Vyprodáno

Lehká krémová forma přípravku jemné bylinné vůně vhodná pro každodenní dlouhodobé ošetřování pokožky s couperose („rozšířenými žilkami“).
Krém je vhodný pro pokožku citlivou i pro tu se sklony k zánětům.
Mandlový olejolej z pšeničných klíčkůsezamovýjojobový a pupalkový tvoří jemný základ obličejového krému podporujícího fyziologické funkce pokožky.
Éterické oleje z cypřišejalovcecitronulevanduleheřmánku římského a komonice podporují tok tělních tekutin, působí příznivě na cévní a lymfatický systém, mají uklidňující a protizánětlivé účinky.
Regenerační krém s ochranným faktoram není náhradou za opalovací přípravky, avšak chráníní pokožku před nadměrnými dávkami ultrafialového záření, což je právě u problému rozšířených žilek velice důležité.   
 

Použití

1-2x denně aplikujte na omytou pokožku 

Skladování

Uvedená trvanli­vost přípravku se uchováváním v temném a chladném prostředí podstatně prodlužuje (nejlépe v chladničce při teplotě 6–10 °C).
Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu. Číslo šarže a objem vyznačen na obalu.

Varování

Tento produkt není určený na léčbu jakékoliv nemoci. Je nám líto, že nemůžeme poskytovat bližší informace o použití tohoto produktu. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 ze dne 20. prosince 2006 nám zakazuje sdělovat neschválené zdravotní tvrzení. Informace můžete najít ve veřejně dostupných zdrojích jako jsou encyklopedie bylin, herbáře.
KH-h2005b