China balzám osvěžující balzám v tyčince 6,5 ml

131,00 Kč
.

Osvěžující balzám vhodný k použití při bolestech hlavy.

Počet
Vyprodáno

CHINA BALZAM je přípravek s vysokou koncentrací směsi synergicky působících éteric­kých olejů, které tradičně pomáhají k osvěžení, uvolnění a povzbuzení organizmu. Nosičem účinných látek v CHINA BALZAMU je výhradně včelí vosk, který propůjčuje tomuto přípravku dobrou přilnavost k pokožce a garantuje tak účinnost éterických olejů obsažených v přípravku.

 

Hlavní obsahové složky:
Včelí vosk. Éterické oleje: kafrový, eukalyptový, z borovicového jehličí, z máty peprné, mateřídouškový, mentol.

 

Použití:
Při bolestech hlavy
: balzám lehce prsty vetřeme do spánků, horní části čela či v oblasti krční páteře.
Vhodný je i při únavě, bolestech svalů, při nachlazení, kdy jej vetřeme do hrudi. CHINA BALZAM lehce vtíráme, nedoporučujeme masáž a zábal.

 

Upozornění:
CHINA BALZAM neaplikovat v bezprostřední blízkosti očí! Po použití je nutné řádné omytí rukou, aby nedošlo k přenesení přípravku do očí či na sliznici.

 

INCI:
Cera flava, Simmondsia chinensis Seed Oil, Cinnamomum camphora Bark Oil, Menthol, Eugenia caryophyllus Leaf Oil,  Mentha piperita Oil, Eugenol, Eucalyptus globulus Leaf Oil, Pinus sylvestris Leaf Oil, Thymus serpillum Oil, Picea abies Leaf Oil, Illicium verum Fruit Oil, Juniperus communis Fruit Oil, Limonene, Linalool

 

Skladování:
Uvedená trvanli­vost přípravku se uchováváním v temném a chladném prostředí podstatně prodlužuje (nejlépe v chladničce při teplotě 6–10 °C).

Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu. Číslo šarže a objem vyznačen na obalu.

KH-h2725a