Meduňkový koupelový olej 200 ml

382,00 Kč
.

Uklidňující koupelový olej meduňkové vůně vhodný pro zklidnění organismu i pokožky.

Počet
Vyprodáno

Uklidňující koupel s meduňkovou vůní pro nastolení vnitřního klidu a pohody, je díky meduňkovému éterickému oleji vhodná pro regeneraci problematické pokožky, zklidnění mysli a aktivaci mozkové činnosti. Po koupeli se budete cítit uvolnění, přitom však dobře koncentrovaní.

Použití

10–20 ml (1–2 polévkové lžíce) koupelového oleje vlijeme do proudu napouštěné vody (takto se voda nejlépe promísí s koupelovým olejem) o teplotě nad 32 °C. Je důležité akceptovat skutečnost, že každý člověk snáší různé teploty vody jinak. Přistupujeme proto ke stanovení teploty koupelové lázně podle individuálních potřeb, zkušeností a aktuálního zdravotního stavu.

Skladování

Uvedená trvanli­vost přípravku se uchováváním v temném a chladném prostředí podstatně prodlužuje (nejlépe v chladničce při teplotě 6–10°C). Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu. Číslo šarže a objem vyznačen na obalu.

Varování

Tento produkt není určený na léčbu jakékoliv nemoci.Je nám líto, že nemůžeme poskytovat bližší informace o použití tohoto produktu. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 ze dne 20. prosince 2006 nám zakazuje sdělovat neschválené zdravotní tvrzení. Informace můžete najít ve veřejně dostupných zdrojích jako jsou encyklopedie bylin, herbáře, ...
KH-h1009g