Sprchovací olej LEVANDULOVÝ 100 ml Karel Hádek

330,00 Kč
.

Uklidňující sprchovací olej s levandulí pro podporu klidného spánku.

Počet
Vyprodáno

Uklidňující sprchovací levandulový olej vhodný především pro péči o citlivou pokožku těla a intimních partií.
Levandulový olej je známý svým intenzivním zklidňujícím, protizánětlivým účinkem. Zklidní emoce i podrážděnou pokožku, posiluje imunitu. Používán bývá v přípravcích určených pro péči o ekzémy, lupénku, akné, kuperózu, růžovku. Určen je pro všechny typy pleti, zejména však pro citlivou a problematickou s výskytem ekzému a svědivosti.
Levandulový olej snižuje krevní tlak, proto sprchovací olej nedoporučujeme osobám s nízkým krevním tlakem.

Použití

Na navlhčenou pokožku naneste přiměřené množství sprchového oleje a lehce vtírejte. Vzniklou emulzi nechte chvíli působit a následně opláchněte.

Skladování

Uvedená trvanli­vost přípravku se uchováváním v temném a chladném prostředí podstatně prodlužuje (nejlépe v chladničce při teplotě 6–10 °C). Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu. Číslo šarže a objem vyznačen na obalu.

Varování

Tento produkt není určený na léčbu jakékoliv nemoci. Je nám líto, že nemůžeme poskytovat bližší informace o použití tohoto produktu. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 ze dne 20. prosince 2006 nám zakazuje sdělovat neschválené zdravotní tvrzení. Informace můžete najít ve veřejně dostupných zdrojích jako jsou encyklopedie bylin, herbáře
KH-h1105e