Namman Muay CBD Roll-on 75ml

668,00 Kč
. Expedujeme ihned

Chladivý gel ve formě roll-on je určen pro přetíženébolestivé a ztuhlé svalové partie před nebo po podání sportovního výkonu.

Počet
Skladem

Gel proniká do hloubky a vytváří chladivý efekt, což příznivě působí proti bolesti a ztuhlosti svalů a kloubůPoužívání gelu bezprostředně po náročném tréninku pomáhá předcházet nepříjemným svalovým horečkám a přispívá k rychlejší regeneraci.

Gel se rychle vstřebává a nezanechává pocit mastnoty na pokožceKovová kulička na aplikátoru zajistí pohodlné nanášení gelu a zároveň zesílí chladivý účinek.

Gel obsahuje přírodní rostlinné výtažky jako CBDpryskyřičný výtažek ze stromu boswellia serrata (kadidlovník pilovitý) a éterické oleje mentoleukalyptus a levandule.

CBDlátka z konopí setépomáhá uvolňovat chronickou bolest svalůPryskyřice ze stromu boswellia serrata se podílí na zmírnění zánětu a otokůMentol a eukalyptus ochlazují a uvolňují napětí ve svalech a levandule působí uklidňujícně na bolestivé a zanícené oblasti.

Další významnou složkou je MSM (methylsulfonylmethan), přírodní organická sloučenina síry, která je důležitá pro hojení a regeneraci svalové tkáně i kloubůPomáhá snižovat zánět a oxidační stres ve svalech zejména po náročném tréninku.

Použití: Gel nanášejte pomocí aplikátoru s kovovou kuličkou. Jemným tlakem a krouživými pohyby aplikátoru vmasírujte na postižená místa a nechte vstřebat. Používejte maximálně 2 krát denně před nebo po fyzické aktivitě. Po použití si umyjte ruce.

Skladování: Skladujte na suchém a tmavém místě při teplotě do 25 °C. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Upozornění: Gel je určen pouze k vnějšímu použití. Buďte opatrní, pokud jste alergičtí na některou složku gelu. Před prvním použitím doporučujeme otestovat citlivost nanesením gelu na malé ploše pokožky na zápěstí. Neaplikujte na poraněnou pokožku, vyhýbejte se kontaktu s očima a sliznicemi. Nepoužívejte na celé tělo. Gel není vhodný pro děti do 5 let a těhotné ženy.

Složení (INCI): Aqua, Caprilic/Caprik triglyceride, Menthol, Dimethyl sulfone, Glyceryl stearate citrate, Glycerin, Eucalyptus globulus leaf oil, Cetearyl alcohol, Boswellia carterii gum oil, Cannabidiol, Dehydroacetic acid, Benzyl alcohol, Levandula angustifolia herb oil, Mentha viridis leaf oil, Glyceryl caprylate, Xanthan gum, Polyglyceryl-10 caprylate/caprate, Sodium levulinate, Pottasium sorbate, Litsea cubeba fruit oil, Tocopheryl acetate, Citric acid, Limonene*, Linalool*, Geraniol* Coumarin*
*přirozená součást éterických olejů

Objem: 75 ml

V-135