Namman Muay Active Cream 100g

340,00 Kč
.

Namman MUAY Active krém efektivně zmírňuje bolesti svalstva, kloubů a šlach. Je vhodný pro sportovce, seniory a pro aplikaci po jakékoli namáhavé fyzické aktivitě.

Počet
Vyprodáno

Krém obsahuje aktivní látky jako mentol, olej z jalovce, hřebíčkovce, MSM a kafr, které napomáhají regeneraci a zpevnění pohybového aparátu, mají protizánětlivé a antioxidační účinky a pročistí pokožku.

Krém se do pokožky jednoduše vstřebává a nezanechává po sobě mastné stopy.

Použití: Krém naneste na postižené místo a jemně vmasírujte do pokožky. Doporučuje se používat Max. 2x denně. Po aplikaci si umyjte ruce.

Upozornění: Krém je určen pro doslepé osoby, není vhodný pro děti do 5 let, těhotné a kojící ženy. Neaplikujte jej na velké plochy pokožky a místo ošetřené krémem nepřekrývejte.
Krém je určen k zevnímu použití, zabraňte kontaktu s očima a sliznicí. Neaplikujte krém na poškozenou pokožku. Dojde-li k podráždění pokožky, přestaňte krém používat a kontaktujte lékaře.

Skladování: Krém skladujte v prostoru s teplotou do 25 stupňů.

Složení/INCI: Aqua, Menthol, Polysorbate 20, Polysorbate 80, Isopropyl Alcohol, Juniperus Communis Fruit Oil, Camphor, Dimethyl Sulfone, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic acid, Triethanolamine, Carbomer, Vanillyl , *Limonene, *Eugenol, *Linalool, *Isoeugenol
(*Přirozená součást esenciálních olejů)

Balení: 100 g

V-132