Oleosol Bal speciální masážní přípravek na uvolnění 100 ml

113,00 Kč
.

Masážní peelingový přípravek s jemnou mořskou solí a oleji z jehličí borovice, smrku a litsey cubeby

Počet
Vyprodáno

Solno-olejový balzám s vůní jehličnanů určený k prokrvující aromamasáži. Nejdůležitějšími složkami je jemná mikrokrystalická mořská sůl v tukovém základu tvořeném především bambuckým máslem.
Mikrokrystaly soli prokrvují pokožku, zlepšují látkovou výměnu včetně toku lymfatických tekutin, čímž dochází k aktivaci tělesných funkcí a detoxikaci organismu. Mikrokrystaly soli mírně obrušují vrchní vrstvy zrohovatělé pokožky, ta však díky tukovému základu není vystavena intenzivnímu dráždění jako při klasickém peelingu.
Obsažené oleje z jehličí borovice, smrku a litsey cubeby jsou známé svými antimikrobiálními, antivirálními, antiseptickými, prokrvujícími a detoxikačními účinky.
Neobsahuje olej z pšeničných klíčků.
Vhodné také pro vegany.

Použití

Přiměřené množství aplikujte na vlhkou pokožku, masáž provádějte s citem jedenkrát za 7-10 dní. Po masáži odstraňte krystaly soli.

Skladování

Uvedená trvanli­vost přípravku se uchováváním v temném a chladném prostředí podstatně prodlužuje (nejlépe v chladničce při teplotě 6–10 °C). Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu. Číslo šarže a objem vyznačen na obalu.
KH-h2809e