

Prawtein DETOL je skvělým pomocníkem v pravidelné a zcela přirozené očistě “metabolického centra”. Společně s dalšími obsaženými surovinami vytváří komplexní produkt pro duševní i fyzickou podporu, a to té nejvyšší možné kvality.
BIO, RAW fermentované nepražené kakaové boby |
Omega komplex (BIO, RAW řasy) - macerát |
Sušená třtinová šťáva (BIO Panela, Rapadura) |
Gemma komplex (BIO) - extrakt z pupenů stromů |
CTEO® Esenciální oleje |
Light a gold essence |
BIO RAW Ostropestřec mariánský |
BIO RAW Smetánka lékařská |
BIO RAW Kopřiva dvoudomá |
RAW Řepa červená |
RAW Chebule srdčitá |
BIO RAW Aloe pravá |
Čistota a harmonie metabolického centra – příznivý stav, o který je potřeba pečovat. A proto dopřejte mu pravidelnou a zcela přirozenou očistu.
Pročišťující ostropestřec mariánský, honosná smetánka lékařská, užitečná kopřiva, neobyčejná červená řepa a vytrvalá chebule srdčitá. Díky všem těmto surovinám a mnoha dalším vám bude Prawtein DETOL skvělým pomocníkem v přirozené očistě “metabolického centra”.
Základní složkou prawteinů jsou 100% přírodní BIO RAW fermentované nepražené kakaové boby. Po samotném sušení na slunci se tyto kakaové boby zbavují slupek a drtí se na nibsy. Ty se následně i s ostatními surovinami melou na jednotnou hmotu – výsledný prawtein, a to dosud tím nejšetrnějším způsobem.
Samotné nepražené kakaové boby jsou významným zdrojem nejen širokého spektra vitamínů, minerálů a cenných fytonutrientů, ale také jakostního kakaového másla, rostlinných proteinů a účinných antioxidantů. Mimo to jsou takto kvalitní kakaové boby nejlepším přírodním zdrojem velkého množství lehce stravitelného hořčíku a potřebné organické síry.
BIO RAW OMEGA COMPLEX obohacuje složení prawteinu o hodnotné, lehce vstřebatelné výtažky z BIO certifikovaných mořských řas. Ty pocházejí ze západního pobřeží Irska, tedy z nejčistších vod severního Atlantiku. Výtažky z pupenů, které jsou součástí BIO RAW GEMMA COMPLEXU, doplňují složení výrobku o látky podílející se na ochraně a výstavbě nových rostlinných soustav.
Spolu s certifikovanými CTEO® esenciálním oleji, sušenými bylinkami, výjimečnými superpotravinami a přírodními sladidly představují naše prawteiny zcela jedinečný produkt v té nejvyšší možné kvalitě.
Šetrné zacházení, 100% přírodní suroviny a nízké teploty zpracování. To je kombinace, při které si prawtein zachovává maximální množství vitálních enzymů = je stále živý.
Důkazem této živosti mohou být i mírné enzymatické změny textury a vůně. A to přesto, že složení prawteinů je zcela neměnné… I ve volné přírodě jsou tyto změny zcela přirozené a žádané.
Každý prawtein je zcela bezpečný. Pomáhají mu v tom přirozeně obsažené antioxidanty, vysoký podíl kvalitních tuků a esenciální látky s konzervační aktivitou.
Abychom dodrželi zásady RAW výrobku, vynechává se během výroby takzvaná temperace. Ta zpravidla probíhá při teplotách kolem 47 °C a více. Kakaové máslo pak přirozeně vytváří poměrně stabilní ostrohranné krystalky a částečně uvolněný tuk může vyvstávat na povrch výrobku = vzniká patina.
Každý prawtein obsahuje různé ingredience, které mohou takto vzniklou patinu zbarvovat do různých odstínů. Ty však nejsou vůbec na závadu.
Výrobky BEWIT® PRAWTEIN® splňují veškeré RAW zásady – s tou nejšetrnější technologií současnosti regulujeme teplotu výrobního procesu tak, aby nepřesáhla 42 °C. Tím zabraňujeme ztrátám cenných, tepelně labilních látek a přirozeně obsažených enzymů = zbytečně neznehodnocujeme výsledný produkt.
Samotné složení prawteinů jsme navrhli tak, aby nebylo zapotřebí ani špetky stabilizátorů, barviv, plnidel a jiných syntetických látek. Při vývoji a výrobě jsme vycházeli jak z nejmodernějších poznatků vědy, aktuálních vědeckých studií a postupů, tak ze zkušeností našich předků. Též jsme dodrželi zásady SPAGYRIE – dokonalých postupů zpracování rostlin, které jsou běžně neuskutečnitelné.
Neodmyslitelnou součástí jsou také zcela jedinečné prvky LIGHT ESSENCE a GOLD ESSENCE, při jejichž výrobě používáme 24k zlato. Přesné postupy výroby jsou však výrobním tajemstvím společnosti BEWIT®.
3 x denně jedna až dvě malé (espresso) lžičky. Hrdlo lahvičky bylo zvoleno tak, aby jím větší než espresso lžička neprošla.
Na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota | 2334 kJ / 564 kcal |
Tuky | 49,8 g |
– z toho nasycené mastné kyseliny | 18,2 g |
– z toho mononenasycené mastné kyseliny | 31,8 g |
– z toho polynenasycené mastné kyseliny | 8,0 g |
Sacharidy | 16,5 g |
– z toho cukry | 14,2 g |
Bílkoviny | 12,4 g |
Sůl | <0,2 g |
Nařízení Evropského parlamentu nám neumožňují uvádět u výrobků neschválená zdravotní tvrzení. Není to možné ani v případech, kdy jsou tato zdravotní tvrzení potvrzená vědeckými studiemi. Zdravotní tvrzení zde není možné uvádět ani v rámci osobních zkušeností a referencí. Pro zjištění podrobnějších informací Vás proto odkazujeme na jiné zdroje.