Sojový olej LZT 1000 ml

409,00 Kč
steuerfrei

Olej má využití ve studené i teplé kuchyni.

Menge
Skladem

Fyzikální vlastnosti:

slabě žlutá olejovitá kapalina bez vůně.
Bod tuhnutí: cca -13 °C
Relativní hustota: při 20 °C cca 0,923 g/cm3.


Základní obsahové složky:

nenasycené mastné kyseliny - hlavní podíl kyselina linolová (C18:2) cca 59%, olejová (C18:1) cca 23%, palmitová (C16:0) cca 9%, linoleová (C18:3) cca 4% a arachová (C20:2) cca 1%, vitaminy A, E, lecitin.


Použití:

Olej má využití ve studené i teplé kuchyni. Bývá doporučován pro přípravu salátů, ke smažení či grilování. Základní olej pro přípravu kosmetických přípravků. Lisováním za tepla a následnou rafinací je olej zbaven slizovitých látek, které by při výrobě krémů měly za následek jejich nepříliš vábnou vůni. Lehce se vstřebává. Má vysoký obsah nenasycených mastných kyselin, chrání položku a podporuje obnovu buněk. Udržuje pleť jemnou, vláčnou a poddajnou.

 

INCI:

Glycine soja Oil

KH-h5016j