HY-Olej na odstraňování make-upu 100 ml Karel Hadek

326,00 Kč
.

Speciální přípravek na bezproblémové a jemné odstranění líčidel.

Počet
Vyprodáno

Hydrofilní oleje s obsahem éterických olejů se mohou při odličování a trošce nepozor­nosti dostat pod víčko oka a způsobit mírné pálení. Proto byl vyvinut speciální přípravek na bezproblémové a jemné odstranění líčidel, HY-OLEJ NA ODSTRAŇOVÁNÍ MAKE-UPU. Jeho jemnost oceníte již při prvním použití. Dokonale odstraňuje látky rozpustné v olejích. Udržuje optimální tonus pleti, má zjemňující účinky. Je zvlášť vhodný pro citlivou pokožku kolem očí. Odstraní klinický make-up i voděodolnou řasenku.

 

Hlavní obsahové složky:
Rostlinné oleje: mandlový, z pšeničných klíčků, z vlašských ořechů. Specifické éterické oleje a výtažky z léčivých rostlin. Lecitin. Vitaminy A, E, F. Emulgátory.

 

Použití:
Několik kapek oleje naneseme na pokožku a jemně rozetřeme. Po rozpuštění make-up setřeme tamponem a obličej omyjeme dostatečným množstvím vody. Dočištění můžeme provést pleťovou vodou či tonikem. Následně lze použít některý z regenerač­ních obličejových olejů nebo bylinný regenerační krém.

 

Tip:
Po aplikaci hydrofilních olejů doporučujeme následné ošetření regeneračními obli­čejovými oleji nebo krémy.

 

INCI:
Canola Oil, Glycine soja Oil, Laureth-4, Juglans regia Seed Oil, Simmondsia chinensis Seed Oil, Triticum vulgare Germ Oil, Butyrospermum parkii Oil, Prunus amygdalus Dulcis Oil, Sesamum indicum Seed Oil, Macadamia ternifolia Seed Oil, Cannabis sativa Seed Oil, Lecithin, Beta-carotene, Tocopheryl acetate, Retinyl palmitate 

 

Skladování:
Uvedená trvanli­vost přípravku se uchováváním v temném a chladném prostředí podstatně prodlužuje (nejlépe v chladničce při teplotě 6–10°C).

Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu. Číslo šarže a objem vyznačen na obalu.

KH-h1302e