Eukalypto-tymiánový koupelový olej 100 ml s antiseptickým účinkem

314,00 Kč
.

Relaxační koupelový olej eukalyptovo-tymiánové vůně podporující imunitu organismu.

Počet
Vyprodáno

Koupel se svěží vůní eukalyptu a tymiánu je určená především při vyčerpání organismu pro relaxaci a aktivaci funkcí těla. Olej z eukalyptu spolu s olejem z badyánu podporují dýchání, oživují náladu. Oleje z tymiánu a rozmarýnu stimulují psychiku, klidní mysl a obnovují tělesné funkce. Jedinečná kompozice použitých éterických olejů napomáhá detoxikaci organismu a podporuje imunitu. Účinky prokrvující koupele a na podporu imunity nejvíce oceníte v zimním období a dobách zvýšeného rizika nachlazení. Obsažené složky vykazují antiseptické účinky, působí deodoračně.

Použití

10–20 ml (1–2 polévkové lžíce) koupelového oleje vlijeme do proudu napouštěné vody (takto se voda nejlépe promísí s koupelovým olejem) o teplotě nad 32 °C. Je důležité akceptovat skutečnost, že každý člověk snáší různé teploty vody jinak. Přistupujeme proto ke stanovení teploty koupelové lázně podle individuálních potřeb, zkušeností a aktuálního zdravotního stavu.

Skladování

Uvedená trvanli­vost přípravku se uchováváním v temném a chladném prostředí podstatně prodlužuje (nejlépe v chladničce při teplotě 6–10°C). Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu. Číslo šarže a objem vyznačen na obalu.
KH-h1004e