Harpagofyt extrakt pro podporu pohybového aparátu 500 ml

1 014,00 Kč
.

Doplněk stravy pro podporu správné funkce pohybového aparátu. 

Počet
Vyprodáno

Čertův dráp nebo také čertův spár, anglicky Devil’s claw – neboli harpagofyt ležatý (latinsky Harpagophytum procumbens) získal své lidové názvy díky zahnutým útvarům na svých plodech. Sušené hlízy jsou obvykle nabízeny ve formě extraktu nebo jako hrubá sušená drť. V našem e-shopu jej nabízíme jako lépe použitelný HARPAGOFYTOVÝ EXTRAKT vzniklý uvolněním účinných látek macerací do lihu. Účinnými obsahovými látkami této rostliny jsou harpagosid, harpagid a prokumbid, flavonoidy, fenolové glykosidy, triterpeny a steroly.
Proč zvolit harpagofyt jako doplněk stravy? Pro podporu správné funkce pohybového aparátu, může být nápomocen v případě omezeného pohybu kloubů. Má antioxidační účinky – může sloužit jako podpora při zánětlivých stavech. Poskytuje úlevu při nepříjemných stavech spojených s menstruací. Používaný v mastech a masážních přípravcích (pro přípravu vlastních přípravků lze použít právě HARPAGOFYTOVÝ EXTRAKT).
Harpagofyt není doporučován těhotným a kojícím ženám.
Není zcela vhodný pro kardiaky a diabetiky (mírně snižuje hladinu
cukru v krvi). Není doporučován při problémech s krevním tlakem.
 

Použití

Pro docílení účinku je doporučená denní dávka této tinktury 0,5 až 1 ml 3x denně, podáváme vnitřně. K odměření dávky můžete použít odměrku o objemu 1 ml,
kterou obdržíte společně s přípravkem. Délka kúry: 4 týdny, alespoň 2 týdny přestávka.

Skladování

Uvedená trvanli­vost přípravku se uchováváním v temném a chladném prostředí podstatně prodlužuje (nejlépe v chladničce při teplotě 6–10 °C).
Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu.
Číslo šarže a objem vyznačen na obalu.

Varování

Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Nejedná se o léčivo. Výrobek není určen pro děti do 3 let. Uchovejte mimo dosah dětí. Nevystavovat přímému slunci. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C!
KH-h3012i