Jalovcový sprchovací olej 100 ml

319,00 Kč
.

Lehce prokrvující, aktivující sprchovací olej s jalovcem pro podporu lymfatického systému. 

Počet
Vyprodáno

Sprchovací olej s jalovcovým a vavřínovým olejem použijeme především při potížích s látkovou výměnou a špatném krevním oběhu.
Otoky (poúrazové nebo pooperační), celulitida, sedavé zaměstnání, modřiny, křečové žíly, gynekologické obtíže, bělotok, potíže se slinivkou, obtíže močových cest... to je seznam neduhů obtěžujících lidskou populaci, při jejichž výskytu můžete jalovcový sprchovací olej používat.
Složení přípravku napomáhá lehce prokrvovat pokožku, zbavovat jí otoků, odvádět produkty látkové výměny. Zanechává pocit osvěžení, odlehčení, úlevy.
Vzhledem k účinným látkám je olej používán při detoxikaci organismu.

Použití

Na navlhčenou pokožku naneste 20-30 kapek sprchového oleje a lehce vtírejte. Vzniklou emulzi nechte chvíli působit a následně opláchněte. Nepoužívat v těhotenství!

Skladování

Uvedená trvanli­vost přípravku se uchováváním v temném a chladném prostředí podstatně prodlužuje (nejlépe v chladničce při teplotě 6–10 °C). Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu. Číslo šarže a objem vyznačen na obalu.

Varování

Tento produkt není určený na léčbu jakékoliv nemoci. Je nám líto, že nemůžeme poskytovat bližší informace o použití tohoto produktu. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 ze dne 20. prosince 2006 nám zakazuje sdělovat neschválené zdravotní tvrzení. Informace můžete najít ve veřejně dostupných zdrojích jako jsou encyklopedie bylin, herbáře, 
KH-h1106e