Aloe vera gel 1000 ml Hádek

469,00 Kč
.

Doplněk stravy, neředěný, vhodný pro vitalizaci organismu.

Počet
Vyprodáno

V dnešní době je Aloe vera v módě. Její používání má určitě své opodstatnění. Šťáva z Aloe má zajímavé složení a používána v přiměřeném množství může být prospěšná zdraví, podobně jako i jiné léčivky. Mimo jiné obsahuje vitamíny skupiny B, vitamín C, stopové prvky, aminokyseliny, enzymy a mnohé další zajímavé složky. Aloe vera může napomoci při vitalizaci organismu.

Použití:

Tato šťáva je neředěná, tedy v původním stavu, tak jak byla z Aloe vyzískána. Zde lze použít 1 polévkovou lžíci 2x denně, nejlépe ráno a večer. Zhruba po týdnu lze zvýšit dávkování na 2 polévkové lžíce 2x denně.  Jako nejvhodnější použití doporučujeme smíchat doporučené množství Aloe vera gel s vodou a popíjet v průběhu dne. Vyšší dávkování se nedoporučuje, u vnímavějších jedinců by rychle mohlo vést k nežádoucím účinkům.Předávkování se může projevit mj. i hektickým a nekontrolovatelným vyprazdňováním obsahu tlustého střeva. I zde plně platí přísloví, že všeho moc škodí. Pitná kúra by mela trvat zhruba 3 měsíce. Ke zlepšenému vylučování produktu látkové výměny z těla začíná docházet s malým zpožděním, tedy zhruba po dvou až třech týdnech.
Vedlejší účinky při běžném dávkování jsou prakticky neznámé. Bohužel žijeme v době, kdy někteří jedinci alergicky reagují na běžné potraviny, a ani u Aloe vera nelze tuto možnost vyloučit.

KH-h3003j