Gellee royale s mateří kašičkou 50 ml, regenerační krém

483,00 Kč
.

Lecitinový krém s mateří kašičkou pro intenzivní regeneraci pokožky a pro zmírnění vrásek.

Počet
Vyprodáno

Lecitinový krém s mateří kašičkou intenzivně regenerující pokožku všech typů, zejména citlivou a zralou. Jemnou vůni tvoří kombinace použitých složek rostlinných olejů, vitamínů a především olej z pomerančových květů.
Mateří kašička (Gelée Royale) je včelí produkt vykazující vysokou biologickou aktivitu. Je známá pro svoji schopnost podpory hojení poškozené a problematické pleti se sklony k zánětlivým reakcím.
Působí pozitivně při stárnutí pleti, zlepšuje její tonus a napomáhá udržovat její přirozenou vlhkost. Neopomenutelným benefitem je zjemňující účinek pro suchou pleť bez života. Krém udržuje pleť vláčnou, blahodárně působí při péči o pokožku při tvorbě vrásek. Uklidňuje citlivou pleť a především optimalizuje fyziologické funkce pokožky. 
Vhodný je pro ženy středního a vyššího věku.

Použití

Nejlépe 2x denně po omytí obličeje naneste na vlhkou pleť přiměřené množství krému a jemně vmasírujte. 

Skladování

Uvedená trvanli­vost přípravku se uchováváním v temném a chladném prostředí podstatně prodlužuje (nejlépe v chladničce při teplotě 6–10°C).
Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu.
Číslo šarže a objem vyznačen na obalu.

Varování

Tento produkt není určený na léčbu jakékoliv nemoci.Je nám líto, že nemůžeme poskytovat bližší informace o použití tohoto produktu. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 ze dne 20. prosince 2006 nám zakazuje sdělovat neschválené zdravotní tvrzení. Informace můžete najít ve veřejně dostupných zdrojích jako jsou encyklopedie bylin, herbáře
KH-h2024d