Slupovací maska na vyčištění pórů Oriflame

70,00 Kč
.

Čisticí slupovací maska uvolňuje ucpané póry, redukuje komedony a zmenšuje póry. Kyselina salicylová, dřevěné uhlí a výtažek z ananasu společně cílí na pupínky a zároveň odstraňují špínu a redukují mastnotu. Pokožka je hebká, vláčná a cítí se příjemně.

Počet
Vyprodáno

Zápolíte s komedony a ucpanými póry? Nejste sami. Za komedony a ucpanými póry stojí přebytek mazu a odumřelé kožní buňky, které uváznou v pórech. Neznamená to, že se dostatečně nemyjete, možná to znamená jen, že čelíte velkému množství stresu nebo že máte nevyvážené hormony, a proto vaše pokožka vytváří více mazu. To všechno je normální a není to vaše vina!

Slupovací maska na vyčištění pórů Pure Skin z pleti vytahuje přebytečný maz a uvolňuje póry jediným snadným (a podezřele uspokojujícím) sloupnutím – a zanechává po sobě čistou, hebkou pleť. Při slupování masky nemáte pocit, jako byste se zároveň stahovali z kůže, což u slupovacích masek často bývá problém. 90 % lidí, kteří slupovací masku na vyčištění pórů Pure Skin vyzkoušeli, souhlasí, že odstraňuje nečistoty a přitom v pleti udržuje příjemný pocit!

O-42881