VITAMÍN E 20ml

212,00 Kč
.

Kosmetický vitamín E pro domácí výrobu kosmetických přípravků.

Počet
Vyprodáno

Představujeme vám

Bezbarvá až slabě žlutá hustá olejovitá kapalina rozpustná v tucích. Podporuje látkovou výměnu a proces regenerace pokožky. Působí jako vynikající antioxidant, stabilizuje řadu látek, zvyšuje dobu trvanlivosti kosmetického přípravku. Je nezbytně nutnou součástí přípravků určených k ošetření pokožky při akné, dermatitidách, ekzémech, špatně se hojících ranách. Sám působí jako UV ochranný faktor, kde odfiltrovává hlavně UVB záření.

Použití

Do kosmetických přípravků se přidává až do koncentrace 5 %. Na trhu jsou i medicinální přípravky s obsahem vitaminu E až 20 %.

Skladování

Uvedená trvanli­vost přípravku se uchováváním v temném a chladném prostředí podstatně prodlužuje (nejlépe v chladničce při teplotě 6–10°C). Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu. Číslo šarže a objem vyznačen na obalu.

Varování

Tento produkt není určený na léčbu jakékoliv nemoci. Je nám líto, že nemůžeme poskytovat bližší informace o použití tohoto produktu. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 ze dne 20. prosince 2006 nám zakazuje sdělovat neschválené zdravotní tvrzení. Informace můžete najít ve veřejně dostupných zdrojích jako jsou encyklopedie bylin, herbáře
KH-h5104c