Parfém Bewit Woman SAGGITARIUS Střelec roll-on 15 ml

779,00 Kč
.

Pokud jsme se narodili ve znamení ohnivého Střelce, bude pro vás vhodné integrovat do svého charakteru hodnoty protilehlých vzdušných Blíženců.

Počet
Vyprodáno

STŘELEC (23. LISTOPADU – 21. PROSINCE)

Střelec – kentaur, napůl kůň a napůl lučištník mířící vysoko k nebesům. Toto bodré, žoviální znamení v sobě propojuje instinkty – kůň, s intuicí – lučištník, hledající směr vývoje, hledající spirituální přesah nad každodenností. Symbolem tohoto znamení, které je charakteristické svou upřímností a otevřeností, je šíp, který letí ke svému cíli. Toto znamení je vysoce optimistické, přátelské, veselé s neutuchající představivostí, touhou po dobrodružství a mnoha plány. Střelci milují svobodu a nezávislost, nesnášejí pocit omezování. Vládcem a ochráncem Střelce je Jupiter, který mu v případě potřeby přichází na pomoc. Střelci mají na zřeteli blaho lidstva, společnosti. Svým založením, jsou filozofové, myslitelé. Bývají duchovně založení, etičtí, čestní a spravedliví. Střelce vystihuje věta: “Chápu”. Intuitivně chápou směry myšlení a proto někdy mívají schopnost předvídat budoucnost. Mívají touhu vědět a znát věci co nejpřesněji. Rádi cestují. Důležitá je pro ně svoboda. Touží po pravdě a poznání.

Hlavním záměrem při tvorbě tohoto parfému bylo vytvořit pomocníka, přítele a ochránce pro proces integrace kvalit protilehlého znamení. Vytvořit jedinečnou přírodní vůni, která pomocí krásy a synergického působení směsi nejvzácnějších terapeutických esenciálních olejů podpoří inspiraci, pomoc a vedení. K podpoře dochází na mnoha úrovních a mnoha mechanismy. Frekvence, informace a energie esencí rostlin mohou být podporou pro naší harmonii, pochopení, vhled a intuici. Každý může na sobě pocítit božskou lásku manifestovanou v molekulách esenciálních olejů.

K stinným projevům Střelců může patřit neschopnost si mezi plány a jejich variantami nalézt ten jeden jediný, který precizně rozpracují a dokončí. Mohou mít obavu, že nejsou dost moudří na to, aby cokoli reálně začali – věční studenti hledající moudrost. Někdy mohou mít sklon k fanatičnosti a úzkoprsosti.

Blíženec pomáhá Střelci pochopit, že permanentní hloubání nad jsoucností jsoucna může vyčerpávat a i hluboké filozofie je potřeba proložit humorem. Není potřeba se každou svou myšlenkou snažit o spásu lidstva, ale chápat, že i lehkonohé surfování v krajinách své vlastní mysli, může odkrývat netušené obrazy.

Motto

Každé sluneční znamení má svého pomyslného protilehlého slunečního partnera. Jakmile si uvědomíme, že naší výzvou je integrovat hodnoty tohoto protilehlého znamení a rozvinout je, začneme vnášet do svých životů více rovnováhy. Začneme postupně lépe chápat sebe sama a stávat se více celistvými. Ukotvuje se harmonie mezi hlavou a srdcem. Začne se více probouzet naše intuice. Uvědomujeme si své vědomí, své vyšší Já, své Nadjá. V našich každodenních myšlenkách a činech se začne projevovat více inteligence a lásky. Projevujeme moudrost. Naplňujeme svůj osud. Necháváme se volně unášet životem. Dokážeme vnímat svou velikost a současně říci: “Buď vůle Tvá.” Uvědomujeme si, že vše začíná i končí v paradoxu. Náš život se stává manifestací Ducha. Vnímáme, že nejlepší radou pro toho, kdo to může pochopit, je být s Tím, setrvávat s Tím – Be with It. BEWIT.

Základem parfému je frakcionovaný kokosový olej, ideální nosič pro esenciální koktejl namíchaný přesně pro vaše znamení. Baleno v 15 ml lahvičce z nádherného hnědého lesklého skla, roll-on skleněné kuličky a víčka ve zlaté barvě.

BEWIT® WOMAN SAGITTARIUS (STŘELEC) OBSAHUJE:

Caprylic/Capric Triglyceride
 
Limonene*
 
Citrus Sinensis Peel Oil Expressed
 
Geraniol*
 
Cananga Odorata Flower Oil
 
Dipterocarpus Turbinatus Balsam Oil
 
Linalool*
 
Citrus Reticulata Peel Oil
 
Citrus Bergamia Peel Oil Expressed
 
Benzyl Alcohol*
 
Benzyl Benzoate*
 
Cymbopogon Nardus Oil
 
Opoponax Oil
 
Cedrus Deodara Wood Oil
 
Cymbopogon Martini Oil
 
Ocimum Basilicum Oil
 
Pogostemon Cablin Leaf Oil
 
Farnesol*
 
Mentha Piperita Oil
 
Rosmarinus Officinalis Leaf Oil
 
Citral*
 
Eugenol*
 
Isoeugenol*
 
Lavandula Angustifolia Oil
 
Boswellia Sacra Resin Oil
 
Boswellia Serrata Oil
 
Bursera Graveolens Wood Oil
 
Chamomilla Recutita Flower Oil
 
Rosa Centifolia Flower Oil
 
Rosa Damascena Flower Oil
 
*přirozená součást esenciálního oleje
Bewit
Bew-400720000020015027