Lecitol WALO 100 ml masážní olej pro podporu látkové výměny

331,00 Kč
.

Masážní olej vhodný k péči a masáži slabé, suché pokožky, péči o nohy diabetiků.

Počet
Vyprodáno

U LECITOLU WALO stojí v popředí především velice zajímavé terapeutické účinky. Kompozice rostlinných olejů, která má funkci nosiče účinných látek éterických olejů, jež jsou známé svými schopnostmi podpořit lymfatický systém. Kromě funkce nosiče účinných látek současně velice aktivně ošetřuje a pěstuje pokožku. Jedná se o specialitu zlepšující tok lymfatických tekutin a podporující vylučování toxických látek z organizmu. Je tedy vhodný např. při otocích či ukládání kyseliny močové v tkáních (dna).

 

Hlavní obsahové složky:
Rostlinné oleje: z hroznových jader, z vlašských ořechů, jojobového, světlicového, kanolového. Lecitin. Vitamíny. Éterické oleje: jalovec, vavřín, borovice, kadidlovník.

 

Tip:
Tento přípravek je velmi vhodný také pro diabetiky. Mohou ho s opatrností vyzkoušet i alergici. Kompozice éterických olejů v LECITOLU WALO je originální i tím, že stimuluje činnost kůry nadledvinek. V některých případech právě tento olej pomůže pomoci vyhnout se používání kortikoidů při různých kožních potížích.

 

Použití:
Požadované množství zvoleného přípravku naneseme na pokožku a jemně vtíráme či vmasírujeme.

 

INCI:
Canola Oil, Carthamus tinctorius Seed Oil, Juglans regia Seed Oil, Vitis vinifera Seed Oil, Glycine soja Oil, Simmondsia chinensis Seed Oil, Juniperus communis Fruit Oil, Lecithin, Pinus sylvestris Leaf Oil, Tocopheryl acetat, Laurus nobilis Oil, Apium graveolens Seed Oil, Retinyl palmitate, Chlorophyll, Elettaria cardamomum Seed Oil, Boswellia carterii Oil.

 

Skladování:
Uvedená trvanli­vost přípravku se uchováváním v temném a chladném prostředí podstatně prodlužuje (nejlépe v chladničce při teplotě 6–10°C).

Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu. Číslo šarže a objem vyznačen na obalu.

KH-h2737e