Směs esenciálních olejů Balance 5 ml Bewit

528,00 Kč
. Expedujeme ihned

Směs vzácných 100% přírodních esenciálních olejů v CTEO® kvalitě (Certified Therapeutic Essential Oils) svým synergickým může podpořit pocit rovnováhy a harmonie.

Počet
Skladem

Tato vyvážená směs nejkvalitnějších esenciálních olejů může být vaší oblíbenou podporou. Dejte si pár kapek do difuzéru a nechte směs silných voňavých silic působit na své tělo a mysl.

Velkou výhodou 100% přírodních esenciálních olejů je, že dokáží současně působit na mnoha úrovních a mnohými mechanizmy. Vzájemným spolupůsobením jednotlivých esencí ve směsi je dosahováno silného synergického efektu.

Směs BEWIT BALANCE působí může ve vás podpořit vaše odhodlání a schopnost proměny. Povzbudí vaši vůli k opuštění toho, co vám již neslouží a nenaplňuje vás. Může vám pomoci, pokud se cítíte zablokováni ve své aktuální situaci a symbolicky se nemůžete pohnout z místa.

Podpoří vás v překonání omezení, únavy a vyčerpanosti k nastolení optimismu a obnovení harmonie, rovnováhy.

Pomeranč patří k esencím, které přinášejí svěžest, radost a odolnost. Olej z kadidlovníku, který je také součástí směsi, pomáhá udržovat duševní harmonii. Tymián ve vás může povzbudit odvahu, úsilí a morálku a podpořit sebedůvěru. I eukalyptus vyvolává pocity optimismu, otevřenosti a volnosti.

Bewit
Bew-100000010005006