Preventy 100 ml masážní olej pro těžké nohy

474,00 Kč
.

Masážní olej na těžké nohy.

Počet
Vyprodáno

Masážní olej pro těžké nohy trpící únavou, pálením a bolestivostí, přecházející až v křeče. Přípravek zvláčňuje pokožku a díky použitým olejům z vavřínu, cypřiše a badyánu může být nápomocen aktivaci látkové výměny, při bolestech nohou spojených s výskytem křečových žil i s predispozicí k jejich výskytu. Může se podílet na zlepšení svalové a kloubní pohyblivosti. Éterické oleje z citronu a litsey cubeby se podílí na jeho osvěžujících účincích. Bylinný masážní olej na nohy obsahuje oleje z kaštanu a třezalky, napomáhající lepšímu prokrvení svým působením na cévní stěnu. Po pravidelném používání se po ošetření dostaví úleva a může odeznít bolest.

Použití

Přiměřené množství oleje lehce vtírejte do pokožky nohou a chodidel. Po provedení masáže nohy zabalte do fólie, relaxujte s nohama ve vodorovné, vyvýšené poloze po dobu 30–60 minut. Směr pohybů masáže je vždy zdola nahoru!

Skladování

Uvedená trvanli­vost přípravku se uchováváním v temném a chladném prostředí podstatně prodlužuje (nejlépe v chladničce při teplotě 6–10°C). Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu. Číslo šarže a objem vyznačen na obalu.
KH-h2728e