Túje 5ml Bewit éterický olej

391,00 Kč
. Expedujeme ihned

Esenciální olej THUJA má slabě nažloutlou barvu se suchou dřevitou vůní a podtóny kafru.

Počet
Skladem

Esenciální olej THUJA se získává z oblíbeného jehličnanu, který dosahuje výšky až dvacet metrů. Je charakteristický svou kuželovitou korunou. Jeho světle zelené taškovité listy jsou uspořádané do vějíře, dřevo je aromatické.

Zerav západní je odolným jehličnanem původem z východní oblasti Severní Ameriky. Vyskytuje se přirozeně v bažinatých lesích, ale snáší i sušší půdy. Skrývá se i pod názvy severní nebo východní bílý cedr nebo americký
"arbor vitae" (strom života). Tradičně byl pro své prospěšné účinky využíván už původními obyvateli Severní Ameriky.

DUŠE: Uvolňuje emoční zábrany, díky tomu usnadňuje komunikaci. Je vhodný pro hluboké rány na duši způsobné například úmrtím blízké osoby. Uvolňuje čtvrtou a pátou čakru. Srdce je volnější a skrze emoce se může projevit
ven i vně.
TĚLO: Podporuje vykašlávání a rozpouští hlen. Při zadržování vody
a při otocích napomáhá odplavení lymfy. Celkově uvolňuje.
VYUŽITÍ V KOSMETICE: V koncentraci do cca 1 %. Vzhledem k vysoké toxicitě se používá v kosmetice minimálně. Hlavně pak jako složka přípravků pro nečistou pleť, akné. Posiluje vlasy, tonizuje. Je vhodný ve velmi nízkých koncentracích pro masáže po fyzické aktivitě. 

Český botanický název: Zerav západní
Anglický název: Thuja
Latinský název: Thuja occidentalis
Země původu: Indie

Nařízení Evropského parlamentu nám neumožňují uvádět u výrobků neschválená zdravotní tvrzení. Není to možné ani v případech, kdy jsou tato zdravotní tvrzení potvrzená vědeckými studiemi. Zdravotní tvrzení zde není možné uvádět ani v rámci osobních zkušeností a referencí. Pro zjištění podrobnějších informací Vás proto odkazujeme na jiné zdroje.

Bewit
Bew-400100000010005051