Dermisoft 100 ml

260,00 Kč
. Expedujeme ihned

Základní krém vhodný k aplikaci na pokožku celého těla.

Počet
Skladem

 Lehký krém jemné vůně vytvořený z rostlinných olejů a másel, který plní funkci základního nosiče účinných látek.

Vzhledem k neutrálnímu složení je vhodný k použití na citlivou pleť. Pokožku regeneruje, zjemňuje, zklidňuje a udržuje její přirozenou vlhkost. Můžete ho aplikovat po koupeli či sprchování.
Jedná se o ideální základ pro vytváření individuálních přípravků dle vlastních potřeb.
Obsažené éterické oleje působí jako konzervace.

Použití

Dle potřeby i několikrát denně aplikujte na pokožku ošetřenou pleťovou vodou nebo tonikem.

Přidáním specifického éterického oleje lze vyrobit vlastní krém. Množství použitého éterického oleje se pohybuje od 5 do 15 kapek na 50 ml krému podle místa používání, citlivosti pleti, typu éterického oleje a požadovaného účinku.

Skladování

Uvedená trvanli­vost přípravku se uchováváním v temném a chladném prostředí podstatně prodlužuje (nejlépe v chladničce při teplotě 6–10°C). Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu. Číslo šarže a objem vyznačen na obalu.

Varování

Tento produkt není určený na léčbu jakékoliv nemoci. Je nám líto, že nemůžeme poskytovat bližší informace o použití tohoto produktu. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 ze dne 20. prosince 2006 nám zakazuje sdělovat neschválené zdravotní tvrzení. Informace můžete najít ve veřejně dostupných zdrojích jako jsou encyklopedie bylin, herbáře.

KH-h2301e5