MULADHARA - kořenová 1. čakra 10 ml směs éterických olejů

249,00 Kč
.

Směs esenciálních olejů pačuli, vetiver, hřebíček, kafr, pepř, kardamom, santal, benzoe a grep.

Počet
Vyprodáno

Charakteristika vůně:
Těžší zemitá vůně je zajištěna kompozicí pačulivetiveru a hřebíčku, nadlehčená kafrem. Orientální kouzlo zemité vůni přidává pepřkardamomsantal a benzoe. Harmonii a lehkost navozuje nekonfliktní grep.

Použití

Oleje můžete používat například na provonění ovzduší bytů, kanceláří, školek, kosmetických či masérských salónů. Vhodným pomocníkem jsou aromalampy, difuzéry, nebulizéry. Aplikovat můžete na dřevěné či hliněné předměty. Vůně oleje se pomalu uvolňuje do ovzduší.

Skladování

Uvedená trvanli­vost přípravku se uchováváním v temném a chladném prostředí podstatně prodlužuje (nejlépe v chladničce při teplotě 6–10°C). Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu. Číslo šarže a objem vyznačen na obalu.

Varování

Tento produkt není určený na léčbu jakékoliv nemoci. Je nám líto, že nemůžeme poskytovat bližší informace o použití tohoto produktu. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 ze dne 20. prosince 2006 nám zakazuje sdělovat neschválené zdravotní tvrzení. Informace můžete najít ve veřejně dostupných zdrojích jako jsou encyklopedie bylin, herbáře, nebo na našem Blogu.
KH-b6201b